AĞCALI MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ÖZTÜRK; ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

ÖZTÜRK, AĞCALI HALKINDAN DESTEK BEKLİYORUM

AĞCALI MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ÖZTÜRK; ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

  

 









AĞCALI MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ÖZTÜRK; ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Kahramanmaraş'ın Ağcalı Mahallesi'ndeki muhtar adayı İlhan Öztürk, Mahalle halkını kapı kapı gezerek özgeçmişinin yer aldığı broşürleri dağıtıyor.  Yeni Kurulan Ağcalı Mahallesi’nde çalınmadık kapı bırakmadığını dile getiren Öztürk; ”Eğer mahalle halkım benden desteklerini esirgemezse, sonuna kadar çalışıp hizmet edeceğime namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum.” dedi. Mahalleli vatandaşların da kendisinden desteklerini esirgemedini belirten Öztürk, Ağcalı Mahallesi’nden tulum çıkarmayı hedeflediğini sözlerine ekledi. 6 Martta Yapılacak olan Muhtarlık seçimleri için gece gündüz çalışarak mahalle halkının yanında yer alan çalışkan muhtar adayı,  sadece hizmet için aday olduğunun altını çizdi

“Hizmet Bizim işimiz” diyen Öztürk, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyor. Yeni projeler için gece gündüz çalıştığını Genç, yaşlı, kadın, erkek, çocuk ve büyük ayıt etmeksizin herkesin derdini dinleyerek, hep beraber Agacalı için çalışacağız sözünü veriyor.

Vatana hizmet bilincinin, önce ailede, ardından yakın çevrede kazanıldığı düşüncesindeyiz. Bu bilincin kazanılması ve gençlerimizin, donanımlı, sağlıklı, bilinçli ve spora ilgili şekilde yetişmesini sağlamak amacıyla, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan sıyrılıp verimli vakit geçirebilecekleri bir Gençlik Merkezi`e ihtiyaç olduğu kanaatindeyiz. Bu yönde bütün gayretimizle çalışacağız. Tabi özellikle vurgulamamız gerekiyor ki, bunlar bizim tespit ettiğimiz ihtiyaçlar. Bizim işimiz ilgili idari makamlara bunları iletip yapılması için gayret göstermek.

Muhtar Adayı Öztürk son olarak, “Tabi bu bir hizmet yarışı. Diğer adaylarımıza ve azalarımıza bu süreçte başarılar diliyoruz. Bu sürecin sonunda, muhtar ve heyeti olarak kim seçilirse, o bizim muhtarımız olacaktır. Dolayısıyla, inşallah her halükarda mahallemiz kazanır.” şeklinde konuştu.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER