OPR. DR. FARUK ATLI ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

ATLI, BİR DEFA YÜKSELEN BAYRAK BİR DAHA İNMEZ

OPR. DR. FARUK ATLI ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

 Milliyetçi Hareket Partisinde Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Opr. dr. Faruk Atlı, kendinin doğma büyüme Ülkücü camiasının içinde bulunduğunu belirterek, "Bir defa yükselen bayrak bir daha inmez. biz nefes aldıkça bu vatan bölünmez" dedi. 

Opr. Dr. Faruk Atlı  MHP İl binasında düzenlediği toplantı ile aday adaylığı başvurusunu yaptı. 
Opr. Dr. Faruk Atlı'nın aday adaylığı başvurusunda ilk konuşmayı yapan  İl Başkanı Süleyman Öner, seçimlerin yaklaştığı şu günlerde MHP'nin iktidara doğru yürüdüğünü, her gün yeni yeni aday adayı arkadaşımız MHP'den milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusunu yapmaktadır. bu da gösteriyor ki her geçen gün MHP güçlenmektedir. İnşallah seçimlerde bu çıkışımızı  gösterip Partimizi iktidara taşıyacağız" dedi. 
Opr. Dr. Faruk Atlı ise konuşmasında esas memleketin sahiplerinin Ülkücüler olduğunu belirterek, kendinin doğma büyüme Ülkücü camiasının içinde bulunduğunu söyledi. 
Atlı konuşmasının devamında şunları söyledi:  Gençlik Yıllarında Ülkü Ocakları'nda, Devlet Memuru olmadığım dönemlerde de MHP Teşkilatlarında görevler yaptım. Türkiye'nin süratle bir uçuruma doğru sürüklenmeye devam 
ettiği, Devletin bütünlüğüne kastedildiği, Şanlı Bayrağımıza hakaret edildiği, PKK'nın Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Ordusuna meydan okuma cüretinde bulunduğu, Devletin zirvesinin yolsuzluklarla anıldığı şu günlerden tüm 
vatanseverler gibi bende rahatsızım. Siyasetin basiretsiz ellerde olmasından dolayı insanların siyasetten umudunu yitirdiğini hatta seçimlerde sandık başına gitmekten bile imtina ettiğini bununda bu basiretsiz hükümetin tekrar söz sahibi olmasına yaradığını üzülerek görüyorum. Bu nedenle bizim gibi Türk Milliyetçiliği ve Ülkü Mefkuresini tamamen özümsemiş, gerek resmi, gerek özel sektör, gerekse sivil toplum kuruluşlarında yaptığı görevlerde toplum içerisinde itibar ve teveccüh sahibi olmuş, aday gösterildiği takdirde insanların sahipleneceği, memleketin selamete çıkmasıyla ilgili çözüm projelerine sahip, bu konuda irade ortaya koyabilecek ve iradesinin arkasında durabilecek  kararlılıktaki kişilerin siyasette yer alması gerektiğini düşünüyorum. Bu cümleden olarak 07 Haziran 2015'te yapılacak olan Seçimlerde MHP Saflarında Kahramanmaraş Merkez' den Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim.
Türkiye Cumhuriyeti büyük devlet Türk Milleti de büyük millettir. Hiçbir güç bu Devlet'e diş geçiremez. Bunun içinde bu seçimde kullanacağımız sloganımız "BİR DEFA YÜKSELEN BAYRAK BİR DAHA İNMEZ. BİZ NEFES ALDIKÇA BU VATAN BÖLÜNMEZ" olacaktır."
Haber. Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER