BİK MÜDÜRÜ KAVAK’DAN SAYIN’A ZİYARET

KAVAK, GAZETECİLİĞİN KALİTE ÇITASINI YÜKSELTECEĞİZ

BİK MÜDÜRÜ KAVAK’DAN SAYIN’A  ZİYARET

 Basın İlan Kurumu (BİK) Kahramanmaraş Şube Müdürlüğü'ne atanan  Soner Kavak görevine başladı. 

2 Mayıs 2014 tarihinde açılan ve Basın İlan Kurumu (BİK) Kahramanmaraş Şubesine Kurucu Müdür olarak atanan Ümit Kızılteke'nin geçtiğimiz yılın sonlarında kendi isteği ile Bolu'ya atanmasının ardından boş kalan Şube Müdürlüğü görevine Soner Kavak atandı. 
Salı günü yeni görevine başlayan  Müdür Kavak, gazetecilerin hayırlı olsun ziyaretinin ardından iadeyi ziyaretlerine başladı. 
Müdür Kavak, BİK personeli  Emrah Akkurt'la birlikte Gazetemizin Menderes Mahallesi Trabzon Caddesi Kasımbey Apartmanındaki bürosunu ziyaret etti. 
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın tarafından karşılanan Kavak, Sayın'dan Kahramanmaraş'taki yerel gazeteler hakkında bilgiler aldı. 
Kavak, 24 yıl gazetecilik mesleğini bilfiil yaptığını bu yönden de gazetelerin ve gazetecilerin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, gazeteciliğin kalite çıtasını  daha üst seviyeye çıkartmak için  çalışacaklarını, bu çıtanın yükselmesindeki en büyük etkenin de gazetelerin birleşmesinden geçtiğini söyledi. 
 Gazetemiz Sahibi Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kavak'a yeni görevinde başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER