OKAY, HİZMET ETMEK İSTİYORUM

NECATİ OKAY DULKADİROĞLU İLÇESİNE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

OKAY, HİZMET ETMEK İSTİYORUM

OKAY, HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Ak Parti eski İlçe Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Ekibiyle birlikte Gazetemizi ziyaret eden ve burada Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirten Okay, Bu güne kadar edindiğim siyasi tecrübe ile bölgeye hizmet etmek istediğini söyledi.

Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkan aday adayı olan Ak Parti eski İlçe Başkanı Necati Okay Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı ve Memleket Gazetesi Sahibi Kemal Sayın’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kahramanmaraş'ın Büyükşehir olması sonrasında Ak Parti merkez İlçe Başkanlığı görevini bırakan Necati Okay yeni dönemde teşkilatta görev almayarak, yeni kurulan Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkan aday adayı olarak siyasette şansını deneyecek.

Adaylık ile ilgili görüşlerini açıklayan Okay; "Teşkilatta uzun yıllardır hemşehrilerimize hizmet etmeye çalıştım. Kahramanmaraş'ın Büyükşehir olması sonrasında ise teşkilatta görev almadım. Yeni kurulan ilçelerimizden biri olan Dulkadiroğlu ilçesine Ak Partiden aday adayı oldum. Bölgeyi biliyorum. O bölgenin eksiklerini biliyorum. Bu güne kadar edindiğim siyasi tecrübe ile bölgeye hizmet etmek istiyorum. Adaylığım yönünde bize her türlü desteği veren teşkilata ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum diyen Okay konuşmasını şöyle devam ettirdi.

"Dulkadiroğlu ilçesinin mahalle ve köylerini yakinen biliyorum. Oralarını cazibe bölgesi haline getirmek istiyorum. Kamu kompleksi projem var. Kentsel dönüşüm, yeni imar alanları ve görsel güzellikleri ile Dulkadiroğlu ilçemizi birer cazibe merkezi haline getirecek projeler üzerinde çalışıyoruz. Allah nasip eder aday gösterilip seçilmem halinde elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" dedi.

Okay, ayrıca Ak Partide Belediye Başkan Aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin  30 Eylül 2013 tarihine kadar görevlerinden istifa etmeleri gerektiğini de söyledi.

HABER MERKEZİ


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER