ÖĞRENCİLER VE VELİLER OKUL YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

KERMESTEN ELDE EDİLEN GELİR OKULUN İHTİYAÇLARINDA KULLANILACAK

ÖĞRENCİLER VE VELİLER OKUL YARARINA KERMES DÜZENLENDİ
 ÖĞRENCİLER VE VELİLER OKUL YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

 Her geçen gün yeni bir etkinliğe imza atarak yoğun bir çalışma temposunda olan Sezai Karakoç İlk Okul Aile Birliği, bir etkinliği daha başarıyla gerçekleştirdi.  Okul aile Başkanlığında, velilerin de yoğun katılımıyla düzenlenen yiyecek kermesi el birliği ile yapıldı. Okul bütçesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen organizasyon amacına ulaştı.   Okul Müdürü emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerini tebrik ederek birlik ve beraberlik içerisindeki çalışmalarının başarılı bir şekilde sürmesini diledi.   



   

Sezai Karakoç İlk Okulu velileri tarafından yiyecek kermesi düzenlendi. Okul aile Birliği Başkanı Mehmet Çelik  , "Bugün düzenlemiş olduğumuz yiyecek kermesimiz, Okul Aile Birliği üyelerimiz ve gönüllü velilerimizin katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Tatlı, tuzlu pasta, kurabiye, börek, sarma, çiğ köfte, keşkek gibi çok çeşitli yiyeceklerden oluşan kermesimize öğrencilerimizden yoğun bir katılım oldu. Amacımız, gönüllü velilerimizin kendi evlerinde yaptıkları yiyecekleri gün içerisinde doğal lezzetleriyle öğrencilerimize bol çeşit halinde sunmak, okul bütçesine katkı sağlamak, okul, veli, öğretmen, öğrenci kaynaşmasını ve iş birliğini sağlamaktır. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerime, gönüllü velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize, katılım ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Yardımcısı Melike Özdemir'de yaptığı açıklamasında, kermesten elde edilen gelir ile okul ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Bu yıl ilk defa düzenlediklerini ve bunu Her yıl okul yararına kermes düzenleyeceklerini ifade eden Özdemir; Bu tür kermeslerin okulun bütçesine önemli katkı sağlıyor. Biz de her yıl kermes düzenleyerek elde ettiğimiz gelir ile okulumuzun ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kermesimize ilgi gösterenlere teşekkür ederim" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 02:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER