MÜDÜR AKKURT'TAN MEM'E ZİYARET

AKKURT, MEM ÖNEMLİ BİR HİZMETİ YERİNE GETİRİYOR

MÜDÜR AKKURT'TAN MEM'E ZİYARET

 Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Sanayi içerisinde bulunan Kahramanmaraş-Dulkadiroğlu Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, Atölyeleri gezdi, şeref defterini imzaladı.

Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Akkurt beraberinde, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü, Milli Eğitim Hayat Boyu Öğrenme Şefi Bayram Metin, MEBBİS Yöneticisi Yakup Kaman, Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitimi Müdürü Selahhatin Kılıçkıran, Müdür Yardımcısı Yusuf Biliç’le birlikte Kahramanmaraş-Dulkadiroğlu Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yeşilli’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Atölyeleri gezen Akkurt, atölyenin usta öğreticileri ile görüşerek bilgiler aldı.
Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünün şeref defterini imzalayan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt Akkurt deftere şunları yazdı: 
“Bu gün Kahramanmaraş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret ettik.
Ziyaretimizde görmüş olduğum gayretli ve başarılı çalışmalardan dolayı arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Mesleki Eğitim Merkezi Türkiye’nin her yerinde önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
İlimizde de merkezimizin ciddi bir kursiyer ve altyapısıyla hizmeti gayretle yerine getirmektedir. Katkı sunan herkese teşekkür ederim.”
Milli Eğitim Müdürü Ziyaret sonrasında basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı:
“Kahramanmaraş-Dulkadiroğlu Mesleki Eğitim Merkezimizi bugün ziyaret ettik. Bu ziyaretten öncesinde Mesleki Eğitim Merkezimizin hem yöneticilerinde, hem de öğretmenlerinde kısa çaplıda olsa değişiklikler oldu. Mesleki Eğitim Merkezimizde ki olumlu değişiklikleri yerinde görmek,  hem de arkadaşlarımızın çabalarını, gayretleri takdir etmek için buraya geldik.   Bütün alanlarıyla birlikte bütün Kahramanmaraş iline hem çırak öğrenci yetiştirme de, hem de usta öğretici yetiştirmede çok yoğun gayret gösteren bu Mesleki Eğitim Merkezinin ciddi katkıları olduğunu biliyorum, emek veren gayret gösteren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER