MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYNAK’TAN KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET

KAYNAK, AK PARTİ HEP GELECEĞİ PLANLIYOR

MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYNAK’TAN KGC BAŞKANI SAYIN’A ZİYARET

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Veysi Kaynak,  Ak Parti kadrolarının dünü konuşmadığını, devamlı geleceğe baktığını söyledi.

Eski Adalet Bakan Yardımcısı ve Ak Parti Milletvekili Veysi Kaynak, beraberinde Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Muharrem Erantepli, Dulkadiroğlu ilçe yönetimi, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Güngör, Ak Parti Medya Tanıtım Sorumlusu Mehmet Beşen ve Partililerle birlikte Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Milletvekili Adayı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın'la siyasi konularda görüş alışverişinde bulundular.

Seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretlerini  Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti ile başladıklarını belirten Kaynak, Ak Partinin geçmişe bakmadığını hep geleceği planladığını söyledi.   “Ak Parti olarak şimdiden Anayasayı konuşuyoruz” diyen Kaynak,  İnşallah yeni Anayasayı 7 Haziran'dan sonra çıkartmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Kaynak, Üniversite öğrencilerinin kanayan yarası olan yurt sorununu da Ak Parti sayesinde çözüldüğünü ifade ederek, artık öğrencilerimiz gittikleri her ilde kalacak yer bulduğunu da söyledi.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Veysi Kaynak'a 7 Haziran'da yapılacak olan Genel seçimlerde başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER