MEHMET ŞEKER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÜVENCEMİZ HAK DAVAMIZDIR

MEHMET ŞEKER ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 MHP Onikişubat ilçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Mehmet Şeker,  “Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kendi oluşturduğu listesindeki arkadaşlarını çeşitli desiselerle harcayan haysiyet cellâtlarından olmayacağız. Davamızın büyüklerini, bu harekete gönül veren Bozkurtları her daim baş tacı yapacağız. Daima ulaşılır ve açık olacağız. Dava arkadaşlarımızın, büyüklerimizin görüş ve önerileri, tenkitleri bizim çalışmalarımıza yön verecektir.” dedi.

 İl binasından düzenlenen basın toplantısına partililer tarafından yoğun bir katılımın olduğu gözlenirken aday Şeker, parti içinde ayrımcılık yapmadan, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti.
13 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Onikişubat ilçesi 1. Olagan Genel Kongresi’nde aday olduğunu açıklayan Şeker, Başkanlık için güçlü bir aday olarak gösteriliyor.
Onikişubat ilçe başkanı olduğunda ben yerine biz diyerek hareket edeceklerini açıklayan aday Mehmet Şeker şunları dile getirdi: “Biz, daima Biz diyeceğiz. Talip ve temsil ettiği görevleri kendi ikbaline yontan veya yontmaya çalışan insancıklardan olmayacağız. Sözde değil, özde ‘Biz’ diyeceğiz. Kendimizin değil Bayrağın yükselmesi için çalışacağız. Sayesinde güç ve saygınlık kazandığı koltuğa yerleştikten sonra, bakkal defterinden borç siler gibi dava arkadaşlarını silen bahtsızlardan olmayacağız. Biz, şahıslara değil mutlak olarak davamıza sadık olacağız.  Bulunduğumuz görevi kendi ikbalimiz için kullanmayacağız. Üç Hilalin; önce Kahramanmaraş’ta, beraberinde Türkiye’de başarısı için çatlarcasına çalışacağız. İşimize gelmediği zaman tası tarağı toplayıp terki diyar etmeyeceğiz. Saadeti, Dersaadet’te arayanlar ve onların uşakları bilmeliler ki Ülkücü kaçmaz.  Ülkücü arkadaşlarını istismar etmez, onların Tanrı Dağı gibi yüce ve pak yüreklerine sızı bırakmaz.”
Dava arkadaşlarının öneri ve tenkitlerini işlerine gelmediği için yok saymayacaklarını kaydeden Şeker: “Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kendi oluşturduğu listesindeki arkadaşlarını çeşitli desiselerle harcayan haysiyet cellâtlarından olmayacağız. Davamızın büyüklerini, bu harekete gönül veren Bozkurtları her daim baş tacı yapacağız. Daima ulaşılır ve açık olacağız. Dava arkadaşlarımızın, büyüklerimizin görüş ve önerileri, tenkitleri bizim çalışmalarımıza yön verecektir.” dedi.
Görev yaparken sonucu düşünmeden çalışacaklarını aktaran Şeker, birlik ve beraberliklerini güçlendireceklerini ifade etti.  
“GÜVENCEMİZ HAK DAVAMIZDIR”
İlçe başkan adayı Mehmet Şeker:” 13 Aralık 2014 tarihinde 1. Olağan Kongresi yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Onikişubat İlçe Kongresinde,  İlçe Başkanlığına aday olmaya, yiğit Bozkurtlarla birlikte yol arkadaşlığı yapmaya karar verdik. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Cenab-ı Allah’ın tevfik ve nusretin niyaz ederiz. Güvencemiz Hak Davamızdır. Güvencemiz emaneti ehline vereceğine inandığımız, Bayrak timsali aziz ülkücülerdir.” diyerek sözlerini bitirdi.
MHP Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkan adayı Mehmet Şeker kimdir?
Şeker kendisi hakkında verdiği bilgide şunları söyledi: “Mehmet Şeker 10.03.1984 Kahramanmaraş doğumluyum. İlk orta ve lise tahsilimi Kahramanmaraş’ta yaptım. A.Ü Halkla ilişkiler bölümünden 2012 yılında mezun oldum. Şu anda A.Ü Kamu Yönetiminde Lisans eğitimim devam etmektedir.
2006-2012 Yılları arasında Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevinde bulundum. 2012 -2014 yılları arasında MHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Özel bir şirkette iş hayatımı sürdürmekteyim. Evli ve bir erkek çocuk babasıyım.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER