MAZLUMUN AHI, İNDİRİR ŞAHI!

!BAĞRIAÇIK, ZEHİR ZEMBEREK BİR AÇIKLAMA İLE 3. GÜNDE İSTİFA ETTİ…

MAZLUMUN AHI, İNDİRİR ŞAHI!

 Henüz seçileli 3 gün olan Mehmet Bağrıaçık'ın istifası, spor kamuoyunda gözlerin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a çevrilmesine nede oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un daveti ile yönetime girdiğini belirten Bağrıaçık, zehir zemberek bir açıklamanın ardından istifasını duyurdu.

Yeni sezonda Spor Toto 3. Ligi 2. Grubunda mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un büyük beklentiyle gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunun üzerinden 3 gün geçmeden istifa haberleri, kamuoyunda şok etkisi yaptı. Kahramanmaraş'ın en büyük spor otoritesi kabul edilen Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Onursal Başkanı Mehmet Bağrıaçık'ın istifası, spor kamuoyunda kafaları karıştırdı.
İŞTE İSTİFA MEKTUBU
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un çiçeği burnunda yöneticisi Mehmet Bağrıaçık, dün sabah yayımladığı bir açıklama ile yönetim kurulundan ve kulüp üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Bağıraçık, kulüp başkanlığına gönderdiği istifa dilekçesinde sert ifadeler kullandı. İşte Bağrıaçık'ın istifa dilekçesi:
"Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet fatih Erkoç Beyin size talimatıyla spor kulübünde futbol ve voleybol dalında tek yetkili yönetici olarak görev almamı teklif ettiniz. Kaleci Ramazan Haklı'nın yetiştirme bedeli konusunda bütün parayı yatırıp istediğini kulübe gideceğini ve bu konuda tek yetkili olarak benim olduğumu konuyla ilgili olarak tüm menajerlere bildirdiniz. Hal böyle olmasına rağmen bizimle kulüp menfaatleri doğrultusunda yetiştirme bedeli ödenmesi gerektiğini ve bize soran menajere iletmemize rağmen imza yetkisi olan siz bu sporcudan kulüp adına tek kuruş para almadan mali vecibesi tamamlanmış, yetiştirme belgesini imzalayıp verdiniz. Gideceği kulübe göre birkaç yüz milyar tutacak bu bedeli kulüp adına almadınız ise, bu parayı kendi adınıza mı yoksa yandaşlarınız adına mı aldınız? Bu konuyu açıklamanız gerekmektedir.
Spor bilmediğiniz geçmişten bugüne kadar hiçbir spor yöneticiliği yapmadığınız ve mevcut kulüp başkanlığını da doğru, başarılı ve düzgün götüremediğiniz aşikardır. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç beyin daveti ile yönetim üyeliğini kabul ettim. Bilesiniz ki hayatımda 3. Ligde yöneticilik yapmak bana bir makam ve mevki değildir. Sporda bundan daha yüksek ve çok daha onurlu görevlerde bulundum. Başkan tarafından yapılan davete memleketime bilgilerimi tecrübemi katabilir miyim diyerek faydalı olmak maksadıyla icabet ettim.  Bu yaştan sonra sana kulüp başkanlığı öğretecek ne zamanım var, ne de sende bunu öğrenecek yetenek var. Onurlu vaziyette başkanlığı bırakmanız gerekirken onu yapmayacağınızı bildiğimden ben onurluca yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Onurlu olmak erdemli olmayı gerektirir. Sizler zulümden anlar-sınız, zalimlik yapabilirsiniz ve zalimi sevebilirsiniz. Ama bilesiniz ki; "Olsun be aldırma yaradan yardır. Sanma ki zalimin ettiği kardır. Mazlumun ahı indirir şahı. Elbette her şeyin bir vakti vardır", duygu ve düşüncesiyle bulunduğum yönetim kurulu üyeliğinden ve kulüp üyeliğinden istifa ediyorum."  
(HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER