MAHÇİÇEK'TEN KGC'YE ZİYARET

MAHÇİÇEK, BİZİM DAVAMIZ KAHRAMANMARAŞ

MAHÇİÇEK'TEN KGC'YE ZİYARET

MAHÇİÇEK'TEN KGC'YE ZİYARET


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Derneği'ne bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş'ta daha önce belediye başkanlığı ve milletvekilliği de yapan Mahçiçek, Gazeteciler Cemiyeti'ne yaptığı bu ziyareti siyasi bir ziyaret olarak değerlendirilmemesi ve cemiyet yönetimindeki isimlerle gönül dostu olduğunun unutulmaması gerektiğini belirterek "Bu ziyaret zaman içerisinde sıklaşır. Bu nedenle bunu bir siyasi ziyaret olarak değerlendirmeyin. Sizler yıllardır bizim gönül dostumuzsunuz" dedi. Bu arada, bir soru üzerine aday adaylığı konusunda ise "Yola çıktık. Allah nasip ederse Kahramanmaraş için çok projelerimiz var" diyen Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş'ı dünyada yaşanabilir kentler arasına taşıyacaklarını ifade etti. Bunun için gerekli bilgi, deneyim ve ekibe sahip olduğunu da vurgulayan Mahçiçek "Biz Kahramanmaraş için kimden nasıl yararlanacaksak yararlanmaya bakacağız. Bizim davamız Kahramanmaraş'tır" dedi.
Ziyaret sırasında Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın, Genel Sekreter Akif Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Devrim Başer ve Kerem Akçakale ile Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Fiskeci de hazır bulundu.
HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER