HORASAN’DAN SAYIN’A ZİYARET

HORASAN, 104 PROJEYLE GELİYORUM

HORASAN’DAN SAYIN’A ZİYARET

HORASAN’DAN SAYIN’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi’nden  Onikişubat İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Horasan Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Daha önce Tekir Belediye Başkanlığı  yapan Eğitimci Yüksel Horasan, Belediyeciliği çok iyi bildiğini belirterek, Onikişubat ilçesinin çehresini değiştirecek projeleri olduğunu söyledi.

Bugüne kadar Kahramanmaraş'ın beklenen ve istenen noktada yönetilmediğini belirten Horasan,  seçim sürecinde partilileri ve kamuoyu ile paylaşmayı düşündüğü 104 projeden bazı örnekler verdi.

Bunların başında, işsizliğe son verebilmek için bir özel büro tutacağını, herkesin iş için bu büroya başvurabileceğini de belirten Horasan,  "Belediye başkanının yanına varılmıyor. Ben Tekir belediye başkanı iken kaç kez yanına gittimse de, bir gün olsun görüşme imkanı bulamadım. Başkan seçildiğimde kapım her zaman açık olacak" dedi.

Projelerinden birinin de şehrimizin dört bir yanını çeviren baraj sularındana söz eden Horasan, ancak bu suların yeterince değerlendirilmediğini söyledi.

Gecekondulaşmanın da önüne geçeceğini belirten Horasan, başkan seçildiğinde, en güzel şehir nasıl olur yarışması yapacağını, bu yarışma sonrasında bazı önemli plan-projeleri hayata geçireceğini ifade etti. 

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi. HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER