KÜÇÜK KIZIN KATİLLERİ YAKALANDI

Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz perşembe günü Dumlupınar Mahallesindeki evlerinden kırtasiye malzemesi almak için gittiği bakkaldan dönerken kaybolan ve ertesi gün seyir tepesi mevkiinde avcılar tarafından torba içinde cesedi bulunan 12 yaşındaki İlköğretim okulu 7’nci sınıf öğrencisi Şeyma D'nin katillerini polis küçük kızın bağırmaması için ağzına yapıştırılan elektrikçi bandından çözdü.

KÜÇÜK KIZIN KATİLLERİ YAKALANDI

Perşembe günü Şeyma D. defter almak için oturdukları evin bir kaç yüz metre uzaklığındaki bakkala gitti. Ancak Şeyma bir daha evine dönmedi. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine Polis Şeyma D.nin bulunması için çalışma başlatıldı.

Cuma günü akşam saatlerinde kent merkezinden 20 kilometre uzaklıktaki seyir tepesi mevkiinde avcılar ormanlık alanda, yerdeki çuvalı kontrol ettiklerinde içinde bir kızın cesedinin olduğunu görünce, durum polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen çuvaldaki cesedin ailesinin  kayıp başvurusunda bulunduğu 12 yaşındaki Şeyma D.’ye ait olduğunu belirledi. Şeyma D.’nin cesedi Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne getirilerek otopsi yapıldı. Küçük kızın tecavüz edildikten sonra boğularak öldürüldüğü ve sonrada çuvala konularak ormanlık alana atılmış olduğunu belirleyip

katil veya katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.


Kahramanmaraş 75’nci Yıl İlköğretim Okulu’nda 7’nci sınıfa giden menderes-Nazik çiftinin 3 çocuğundan biri olan Şeyda D’nin katillerinin izini süren küçük kızın bağırmaması için ağzına yapıştırılan bant’ın elektrikçilerin kullandığı bant olduğunu görünce küçük kızın kaybolduğu yerde İbrahim A. adlı bekar olan elektrikçinin yaşadığı belirledi.

 

Eve baskın yapan polisler öldürülen kızın iç çamaşırlarını ve bakkaldan aldığı kırtasiye malzemesini bulup İbrahim A.nın İstanbul’a gittiğini öğrendi. Kahramanmaraş asayiş şubesinden 4 kişilik bir ekip İstanbul’a hareket etti. İbrahim A'nın cep telefonundan teknik takibe alan polis İbrahim A.yı yakalayarak gözaltına alarak uçakla Kahramanmaraş’a getirip sorguya aldı.

 

İbrahim A. evi Kazım Ç. ile birlikte garsoniyer olarak kullandıklarını ve cinayeti onun işlediğini söyledi.

Yakalanan Kazım Ç. suçunu itiraf ederken Polis ceset üzerindeki kan ve kıl örnekleriyle birlikte İbrahim A. Kazım Ç.ve onlara cesedin saklanması konusunda yardım eden İsa F.ile Zeynel O. mahkemece sevk edildi.
Hastaneye sağlık raporu için getirilen zanlılara çevrede toplanan vatandaşlar linç girişiminde bulundu.








YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER