KGC BAŞKANI KEMAL SAYIN'DAN YENİ YIL MESAJI

SAYIN, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRMELİYİZ

KGC BAŞKANI KEMAL SAYIN'DAN YENİ YIL MESAJI









KGC BAŞKANI KEMAL SAYIN'DAN YENİ YIL MESAJI
SAYIN, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRMELİYİZ




Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sayın
 yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

YAŞANAN DRAM VE ACILAR SON BULSUN

Sayın, yayımladığı mesajında, 2016 yılında insanlık adına yaşanan dram ve acıların son bulması, savaşların olmaması, insanlık suçlarının işlenmemesi, güzelliklerle dolu güzel bir yıl geçirilmesini diledi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMELİYİZ

Başkanı Sayın, Acısıyla tatlısıyla bir yılın geride bırakıldığını, yeni bir umut, yeni bir sevgi ve hoşgörüyle dolu bir yıl dileğiyle yeni yıla girileceğini belirterek, "Yeni yılda birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek devam edecek, halkımız daha mutlu, daha huzurlu ve güvenli günler yaşayacaktır.


YENİ YIL HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN 

Türkiye'nin daha kalkınmış, güçlenmiş, itibarı yükselmiş bir ülke olması için birlik, beraberlik ve hoşgörü içerisinde çok çalışılması gerekmektedir. Yeni yılda, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını, 2016 yılının tüm basın camiasına, Kahramanmaraş halkına, milletimize, insanlığımıza ve dünyaya huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum.

YENİ YILDA İNSANLIK SUÇLARI İŞLENMESİN
2015 yılında insanlık adına yaşanan dram ve acıların son bulması, savaşların olmaması, insanlık suçlarının işlenmemesi temennisinde bulunurken, 2016 yılının 2015 yılında yaşanan acıların son bulduğu, mutlulukların yaşandığı bir yıl olması umuduyla, mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl dileğiyle yeni yılınızı kutluyorum."

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER