KARAKURT, BÜTÜN TERÖRİSTLERİ LANETLİYORUZ

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI ÜLKEMİZE VE DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ

 KARAKURT, BÜTÜN TERÖRİSTLERİ LANETLİYORUZ

 BÜTÜN TERÖRİSTLERİ LANETLİYORUZ

 Diva-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Diva-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Abdulbaki Karakurt, bütün teröristleri lanetlediklerini söyledi.  

Karakurt, basın açıklamasında,  “Aynı gökyüzünü üst çatı olarak kullanarak aynı havayı teneffüs etmelerine rağmen, aynı coğrafyada yaşayan, aynı havayı teneffüs eden kendi milletine karşı elinde silahları düşürmeyip sürekli kan kusan gözü dönmüş teröristleri en şiddetli bir şekilde tel ’in ediyoruz.

 Son günlerde askerler ve polislerimize karşı topluca katliamları gerçekleştirip anaları ağlatarak aziz milletimizin yüreğini dağlayanların son çırpınışları olmasını diliyoruz. Cennet vatanımıza reva görülen bu caniliklerin kazançlı çıkanı şüphesiz emperyalist güçlerdir.

Ayrıca, daha önce yaptığımız açıklamalarda da ısrarla dile getirdiğimiz gibi,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her ferdi sorumluluklarının gereğini yerine getirmeye, ülkemize ve devletimize sahip çıkmaya davet ediyor, aksi halde millet olarak iç savaşa doğru sürüklendiğimizin bilinmesini istiyor ve bütün şehitlerimizi hürmetle anıyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER