BAŞKAN ŞEREF ÖZSOY'DAN TERÖRE TEPKİ

KAHRAMANMARAŞ BAKKALLAR, BAYİLER VE ŞEKERCİLER ESNAF ODASI'NDAN TERÖRE TEPKİ

 BAŞKAN ŞEREF ÖZSOY'DAN TERÖRE TEPKİ

 BAŞKAN ŞEREF ÖZSOY'DAN TERÖRE TEPKİ

Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Esnaf Odası'ndan teröre tepki

Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Esnaf Odası Başkanı Şeref ÖZSOY, son günlerde ülke genelinde meydana gelen terör olaylarını kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Şeref Özsoy  yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Vatan toprağının dört bir yanından gelen şehit haberleri milletimizi yasa boğmakta. Askerlerimiz, polisimiz, korucularımız bu saldırılarda yaşamını yitirmekte.

Terör saldırılarında vatanımızın kıymetli evlatları şehit edilirken, ülke olarak yasta ama dimdik ayaktayız.

Bu kirli oyunun bir an evvel sonlandırılmasını, dökülen kan ve gözyaşlarının bir an evvel durdurulmasını istediklerini belirten başkan Şeref Özsoy  Ülkemiz üzerinde, emperyalist sömürücülerin oynadıkları oyuna 'dur' demek ve akan kanı durdurmak hepimizin görevidir. Vatanımıza, bayrağımıza, asker ve polisimize yapılan terör saldırılarını ve terör örgütlerini bir kez daha lanetliyoruz.

Dağlıca'dan son gelen şehit haberi yüreğimizi daha da burksa da biliyoruz ki 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez.' Vatan toprağını savunmak uğruna Dağlıca'da, daha önceki zamanlarda da yurdumuzun dört bir yanında şehit olan tüm evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı dilerim dedi.Başkan Özsoy  ;Tüm esnaflarımızın ve halkımızın acısını derinden paylaşmaktayız.Terör olaylarına tepkimizi koymak adına esnaflarımızı işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ettiklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER