KAHRAMANMARAŞLI KURTULUŞ GÜNÜNDE COŞTU

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Ayna Grubu, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

KAHRAMANMARAŞLI KURTULUŞ GÜNÜNDE COŞTU
Kahramanmaraş’ta kurtuluş coşkusu, 11 Şubat akşamı doruğa ulaştı. Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan eğlence programı, Antakya Belediyesi Mehteran Grubu’nun konseriyle başladı. Halk oyunları ekibi gösterileri ve İclal Aydın’ın şiir dinletisiyle devam eden gecede, kurtuluş günlerinde yaşanan Bayrak Olayı ve Sütçü İmam Olayı sahnelendi.

Trabzon Bulvarı üzerinde toplanan binlerce Maraşlıya seslenen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, geçmişini bilmeyenin geleceğe bakamayacağını söyledi. Bu düşünce ile kurtuluş etkinliklerinin kapsamını her yıl genişlettiklerini ifade eden Poyraz, “Bizler istiklalimizin çok zor altında kazanıldığını biliyor ve bu düşünce ile o günleri unutmuyoruz, unutturmuyoruz. Kurtuluş etkinliklerimizin kapsamını da her yıl biraz daha genişletiyoruz. Nice 12 Şubatlara dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum.” diye konuştu. 

Gecenin sonunda sahne alan Ayna Grubu ise birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendirdi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserde grubun solisti Erhan Güleryüz’ün söylediği şarkılara eşlik eden Maraşlılar unutulmaz dakikalar yaşadılar.













YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER