KAHRAMANMARAŞ'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

KAHRAMANMARAŞ'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

KAHRAMANMARAŞ'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
KAHRAMANMARAŞ'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
 Bingöl'de PKK'lı teröristlerce bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan polislerden 23 yaşındaki Duran Melemir'in acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ta yaşayan ailesini yasa boğdu.

ANNE VE BABASI OLAYI ÖĞRENİR ÖĞRENMEZ BİNGÖL'E GİTMİŞ

Bingöl'de havaalanı yol ayrımında PKK'lı teröristlerin bomba yüklü aracı polismidibüsünün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan Kahramanmaraşlı polisDuran Melemir, tedaviye alındığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz ve Onikişubat Kaymakam vekili Veysel Çam, acı haberi vermek için Melemir'in Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yaşayan ailesinin evine gitti. Ancak, şehit polis Melemir'in babası Mustafa, annesi Pakize ve kardeşlerinin olayı haber alarak Bilgöl'e gittiklerini öğrendi. Şehit polisin babasının yaşadığı Utku Apartmanı ile çevresine Türk bayrakları asılırken sokağa da taziye çadırı kuruldu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİNİN AKRABASI ÇIKTI

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın amcası Durdu Kılıç'ın torunu olan şehitpolis Duran Melemir'in 1 yaşında Pakize isminde kızı olduğu öğrenildi.
Şehit Duran Melemir'in naşı Bingöl'de düzenlenen resmi törenin ardından bugün memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER