AKBEL’DEN HİZMETE DEVAM

AKBEL’DEN HİZMETE DEVAM

AKBEL’DEN HİZMETE DEVAM
 AKBEL’DEN HİZMETE DEVAM

AKBEL PARKOMAT ÇALIŞANLARI GECE GÜNDÜZ MİLLETE HİZMET EDİYOR

  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin sosyal faaliyetlerde görev alan şirketi

Akbel A.Ş Parkomat çalışanları gece gündüz halka hizmet ediyor. Gündüz yollarda vatandaşlara parkomat hizmeti veren çalışanlar, darbe girişiminden bu yana gece de meydanlarda halka hizmet ediyor.

  Kahramanmaraş Şehir merkezinde, 15 Temmuz 2016 gününden bu yana demokrasi nöbeti tutan halkımıza verilen yemek, su, ikramlarını dağıtımını üstlenen Büyükşehir Belediye Şirketi Akbel A.Ş parkomat çalışanları halka hizmeti başarı ile yapıyor.

    Akşam saat 20:00’da yemek ikramı, gece saat 24:00’dan sonra çorba ikramı, soğuk su dağıtımı hizmetlerini veren Akbel A.Ş parkomat personeli özverili çalışması ile halkın gönlünü fethetti.

     Akbel A.Ş. Genel Müdürü Muhammed Tanrıverdi: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin sosyal tesisleri ve otopark işletmeciliğini yapan şirketimiz, halkımıza hizmet etmek için Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait bir hizmet şirketidir.

     Hain Fetö Terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimi sonucu ortaya çıkan demokrasi nöbetinde halkımıza meydanda yer hizmetleri vererek destek oluyoruz.

     Oturma düzeni, yemek dağıtımı, su dağıtımı, çorba ikramı gibi hizmetleri mesai gözetmeksizin vermeye devam ediyoruz. Amacımız bu aziz milletimize hizmeti en iyi şekilde vermek.  Bu Millet her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizlerde ekibimizle hem gündüz hem de gece milletimize hizmet ediyoruz” dedi.

    Akbel A.Ş Kahramanmaraş Merkez Parkomat sorumlusu Mehmet Aydın ve Kahramanmaraş Merkez Parkomat şefi Selahattin Doğan’da bizler Kahramanmaraş halkına en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Ekibimiz gündüz Halkımıza Cadde ve sokaklarda hizmet verirken akşamda Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunuyoruz. Bizde bunun gurunu yaşıyoruz” dediler.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 02:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER