KAHRAMANMARAŞ PİAZZA’DAKİ BATİK’TEN

MOR ÇATI’YA TAM DESTEK

KAHRAMANMARAŞ PİAZZA’DAKİ BATİK’TEN












KAHRAMANMARAŞ PİAZZA’DAKİ BATİK’TEN
MOR ÇATI’YA TAM DESTEK

Şiddetsiz bir dünya için: “Ben varım, yanındayım!”

Kahramanmaraşlıların Yardım Eli Mor Çatı’ya Uzanacak

 7-8 Mart tarihleri arasında, Kahramanmaraş Piazza AVM’deki Batik mağazasında satılan her bir fuların geliri şiddete maruz kalan kadınlar ve çocuklarına bağışlanacak. Kampanyayla Kahramanmaraşlıların yardım eli Mor Çatı'ya uzanacak.



BİR FULAR AL  BİR HAYATA DOKUN

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nde Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bulunan Batik Mağazası anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyor.

 

Kadınların hakları için mücadele ettikleri günün anısına her yıl çeşitli etkinliklerin düzenlendiği "Dünya Kadınlar Günü"nde, Batik mağazasından ve Batik’in online alışveriş sitesinden alınan her bir fuların geliri, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlanacak.

 

KATILIMCILARA SÜRPRİZ HEDİYELER VAR

Gelirinin tamamı Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı'na bağışlanacak olan kampanya için sosyal medyada duyurma çağrısı da yapıldı. Daha çok kadının ve çocuğun hayatına dokunmayı amaçlayan kampanya kapsamında, aldıkları fularları Instagram hesaplarında #benvarimyanindayim ve #batikdiary @batikdiary etiketleriyle paylaşan üç Batik müşterisine sürpriz hediyelere verilecek.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER