HERİFF BERBER SALONU AÇILDI

KAHRAMANMARAŞ'A HERİFF İSMİNDE YENİ VE MODERN BİR KUAFÖR SALONU AÇILDI.

HERİFF BERBER SALONU AÇILDI

 Kahramanmaraş'ta mekân olarak ilk olma özelliği taşıyan, HERİFF berber salonu Dulkadiroğlu ilçesi Yeni Şehir Mahalle'si 22. Sok. No: 5'de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş'a HERİFF isminde yeni ve modern bir kuaför salonu açıldı. Murat Domurcukgül'e ait HERİFF berber salonunda, gelen müşterilerin keyifle vakit geçireceği birçok imkân sunuluyor.
Dulkadiroğlu ilçesi Yeni Şehir Mahalle'si 22. Sok. No: 5'de açılan HERİFF berber salonu açılış kurdelasını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kesti. Başkan Mahçiçek, Şehrimizde halkın ihtiyacına cevap verecek yeni işletmelere ihtiyaç duyulduğunu söyledi. 
Bugün burada güzel ferah ve çok güzel tasarlanmış bir kuaför salonunun açılışını yapıyoruz, hayırlı uğurlu olsun diyen Mahçiçek, yeni iş yerinin işletmecisine hayırlı müşteriler ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Mahçiçek, "Açılışını yapmış olduğumuz bu berber dükkânının hayırlı olmasını bol kazançlar elde etmesini diliyorum. Şehrimizde açılan her yeni iş yeri aynı zamanda istihdama da katkı sunmaktadır. Bu vesile ile bakıldığında açılan iş yerlerinin hem işsizliği azalttığını hem de iş imkânı sağlandığını söylemek mümkün. Bu vesile ile ben yeni iş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
HERİFF berber solunu işletmecisi Murat Domurcukgül de, Kaliteli hizmetten ödün vermeyeceklerini belirterek, halkın kuaför anlamında ne beklediğini ve halka ne hizmet verebileceklerinin bilincinde olduklarını ifade etti. 
 Domurcukgül, "İş yerimizde, saç ve sakal kesimi, saç boyama, model tasarım, yüz maskesi ve benzeri birçok hizmet, en iyi şekilde icra ediliyor" dedi. 
1986 yılından bu yana sektörde faaliyet sürdürdüklerini belirten HERİFF berber solunu işletmecisi Murat Domurcukgül, mekânlarının Kahramanmaraş'ta ve bölge illerde bir ilk olduğunu söyledi. Kahramanmaraş'ta bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Murat Domurcukgül şöyle konuştu; 
"İşyerimiz 3 katlı ve 600 metrekarelik alana sahiptir. İçerisinde masaj salonu, sauna, manikür-pedikür, V.i.P Odaları, mescidimiz, duş kabinlerimiz, cilt bakım odaları bulunmaktadır. Çocuklarımız için özel bölümümüz var.  Özel cafe bölümümüz var. Gelen müşterilerimizin keyifle vakit geçireceği bir salon haline getirdik. Kahramanmaraş'ta ve bölge illerimizde bunun gibi berber salonu yok. Biz ilk oluyoruz. Umarım, Kahramanmaraşlılar buranın kıymetini bilirler" dedi.
Düzenlenen Açılış törenine, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, Baro Başkanı Avukat Vakit Bağcı, , Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Alaaddin Şerbetçi Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Fethi Çokkeser katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER