HASTANE ÇALIŞANLARI İŞ YERİNE ÇOCUKLARIYLA GELİYOR

PERSONELİN ÇOCUKLARINA HASTANE İÇİNDE KREŞ HİZMETİ VERİLİYOR

HASTANE ÇALIŞANLARI İŞ YERİNE ÇOCUKLARIYLA GELİYOR












HASTANE ÇALIŞANLARI İŞ YERİNE ÇOCUKLARIYLA GELİYOR

 Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde personellerin rahat çalışabilmeleri için çocuklarına hastane içinde kreş hizmeti veriliyor



 Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde personelin rahat çalışabilmeleri hem de çocukları için gözlerinin arkada kalmaması amacıyla kreş hizmeti veriliyor.

Necip Fazıl Şehir Hastanesi Başhekimi Şemi Atilla, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışan anne ve babaların en büyük sıkıntılarının çocuklarını emin ellere bırakmak olduğunu söyledi.

Hastane bünyesinde açılan kreşle personellerin çocuklarına her an ulaşabilme imkanını sağladıklarını ifade eden Atilla, şunları kaydetti:

"Çalışan anne ve babaların en büyük sıkıntısı çocuklarının emin ellere bırakmaları. Zaten bakanlığın da tesbitleri söz konusu. Bizim de şu anda 50'nin üzerinde çocuğumuz buradan hizmet almaktadır. Anne ve babaların gözleri arkada kalmasın diye çocuklarını buraya getiriyorlar. Hastanede çalışan personelimiz istedikleri her an da çocuklarını görebiliyorlar. Çok uygun şartlarda bakım ve hizmetleri sağlanıyor. Personelimizin performansını artırdığı için mutluluk duyuyoruz."

Hastanede hemşire olarak görev yapan Özlem Köktürk ise kızını başka bir kreşe vermek istemediğini belirterek, "İşe gelirken kızımla birlikte geliyoruz. Kızımı kreşe ben de işe gidiyorum. Bu sayede gözüm arkada kalmıyor" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER