GENÇ ÇİFTÇİLER DOLANDIRICILARA KARŞI UYARILDI

GENÇ ÇİFTÇİLERE VERİLECEK HİBE DESTEĞİ KONUSUNDA DOLANDIRICILARA DİKKAT

GENÇ ÇİFTÇİLER DOLANDIRICILARA KARŞI UYARILDI
GENÇ ÇİFTÇİLERE VERİLECEK HİBE DESTEĞİ KONUSUNDA DOLANDIRICILARA DİKKAT 

Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, son günlerde genç çiftçilerin dolandırıcılar tarafından aranarak, kredi konusunda yardımcı olacakları vaadi ile para talep ettiklerini öğrendiklerini belirterek, böyle bir durumda hiç kimseye inanmamaları kredi konusunda tek yetkili kurumun  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleri olduğunu söyledi.

Müdür Emiralioğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

‘Genç Çiftçilerin Desteklenmesi’ Projesi kapsamında bazı art niyetli kişilerin çiftçilerimizi telefonla arayarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl/İlçe Müdürlüğü adını kullanmak suretiyle hibe desteği vaadiyle belli miktarlarda para talep ederek çiftçilerimizi dolandırıldığı ve mağdur edildiği yönünde duyumlar alınmıştır.   

Proje kapsamında verilecek hibe desteklerine yönelik başvuru mercileri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleridir. 

Müracaatçılardan başvuru için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Projeden yararlanmak isteyen kişilerin mağduriyet yaşamamaları için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlüklerinden bilgi almaları önemle rica olunur.

Bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişi ya da işletmelerin zaman kaybetmeden Güvenlik Birimlerini ve Adli Mercileri bilgilendirmeleri gerektiği ilanen duyurulur.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 05:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER