GAZETECİLER DAYANIŞMA GECESİNDE BULUŞTU

Kahramanmaraş'ta görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri, Gazeteciler Cemiyeti Derneğinin düzenlediği dayanışma gecesinde bir araya geldi.

GAZETECİLER DAYANIŞMA GECESİNDE BULUŞTU

Kahramanmaraş'ta görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri, Gazeteciler Cemiyeti Derneği tarafından düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Liva Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programda buluşan gazeteciler, birlik ve beraberlik görüntüleri sahneledi. Keyif dolu dakikaların yaşandığı gecede, iş stresinden kısa sürede olsa ayrılan basın mensupları, hem birbirleriyle sohbet etti hem de seslendirilen müzikler eşliğinde eğlendi.

Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Kemal Sayın, kentte görev yapan gazetecilerin mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalıştığını belirtti. Kahramanmaraş'ın sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlayan gazetecilerin çok önemli bir görev ifa ettiğini kaydeden Sayın, şunları söyledi:

"Kısa süre önce kurduğumuz dernekle meslektaşlarımızı bir çatı altında buluşturmaya gayret ettik. Çünkü gerçekten gazeteciler kentimiz adına çok önemli bir görev ifa ediyorlar. Biz de kurduğumuz bu dernekle hem basın mensuplarımızın sorunlarına çözüm aramak hem de çeşitli aralıklarla bu tür etkinlikleri düzenleyerek onların sosyal hayatına katkı sunmak istiyoruz. Ben bir ve beraber olduğumuz süre içerisinde hem şehrimize en iyi şekilde hizmet edeceğimize, hem de mesleğimizin saygınlığını daha da artıracağımıza inanıyorum. Bu vesileyle bizleri kırmayan, bu gecede yanımızda olan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum."

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden program, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER