FUTSAL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARI FİNAL MAÇLARI İLİMİZDE YAPILDI

FİNAL MAÇLARINDA 8 TAKIM MÜCADELE ETTİ

 FUTSAL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARI FİNAL MAÇLARI İLİMİZDE YAPILDI











FUTSAL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARI FİNAL MAÇLARI İLİMİZDE YAPILDI
 

            2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul sporları faaliyetleri kapsamında, okullar arası Futsal Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakaları  16-19 Şubat 2016 tarihlerinde Osman Sayın Spor Salonunda yapıldı.

          

  Yarı final müsabakalarında Genç kızlar da Adana, İstanbul, Ankara, Muş, Ağrı Diyarbakır, Sivas, Hatay takımları. Genç Erkeklerde ise Iğdır, İstanbul, Sivas, Bingöl, Adana, Batman, Adıyaman, Ağrı olmak üzere 8 er takım mücadele etti.

            Birbirinden çekişmeli maçlar sonucunda Genç Kızlarda Büyükçekmece Ruhi Sarıalp Spor Lisesi(İstanbul) ve Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi(Ağrı), Genç Erkeklerde ise Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Adıyaman) ve Handan Hayrettin Yelkikant Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi (İstanbul) takımları, 07-11 Mart 2016 Tarihlerinde Aksaray İlinde Yapılacak olan Türkiye Finalinde yarışmayı hak kazandılar. Futsal yarı final müsabakalarına katılan tüm Okul takımlarımıza katılım belgesi ve Türkiye Finaline katılacak olan dört finalist takıma başarı belgesi ve madalya takdim edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER