KAHRAMANMARAŞ ESNAFI MEHMETÇİĞİN YANINDA

100 PAKET TATLI VE 30 KİLO FISTIK EZMESİ MEHMETÇİK'E GÖNDERİLDİ

KAHRAMANMARAŞ ESNAFI MEHMETÇİĞİN YANINDA















KAHRAMANMARAŞ ESNAFI MEHMETÇİĞİN YANINDA
100 PAKET TATLI VE 30 KİLO FISTIK EZMESİ MEHMETÇİK'E GÖNDERİLDİ

Kahramanmaraş Yeni Sanayi Esnaflarından Diyarbakır Surda ki Asker ve Polislerimize ikram edilmek üzere 100 Paket tatlı ve 30 kilo Fıstık Ezmesi Kahramanmaraş’tan Diyarbakır’a doğru yola çıktı.

Bu organizasyon  da beraber yolculuğa çıkan esnaflar giderken şu açıklamalarda bulundular...

Yeni Sanayi Sitesinde Tornacılık yapan Hikmet Büyükköse; ‘’ Bir kardeşimizin fikri ile bu sanayi esnafları olarak bunu organizasyon ettik. Bu devletin var olması için elimizden geleni her daim yaparız. Devlet bizi çağırdı vakitte, elimize silahı alır en ön cepheden duvar oluruz. Biz böyle bir milletiz. Bizim amacımız doğuda her insana her askerimize ulaşmak.  Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözleri unutmayan bir adam olarak onun bu ülkeye verdiği değerleri çok iyi bilirim ve o değerleri bende çok iyi bilirim. Mehmetçiklerimize ve polislerimize bu tatlılarımızı ikram edeceğiz.’’ Dedi.

Yedek Parçacılık yapan Sefa Erayman; Bu vatan için canını veren asker ve polisimize nasıl bir şey yaparız diye düşündüm. Böyle bir fikir aklımıza geldi. Esnaf arkadaşlarımızla birlikte aramızda organize ederek bunu gerçekleştirdik. Askerlerimiz ve Polislerimize destek olduğumuzu bilsinler diyerek yola çıkacağız. Elimizle teslim edeceğiz.

Kaportacılık yapan Ömer Aktolun; ‘’Oradaki kolluk kuvvetlerinin gönlümüzde olduklarını bilmesini isteriz. Gerekirse canımızı da kendilerle birlikte bizde paylaşırız. Türkiye’nin neresinde bayrağımız varsa orası bizimdir. Kahramanmaraş vatan sevgisine daha duyarlı olduğunu Surda ki emniyet görevlilerimizin de onlarla birlikte olduğumuzu bilmelerini istedik. Biz Kahramanmaraşlı olarak şehitlerle birlikte yaşarız. ‘’

Şeref Dere; ‘’Kahramanmaraş Yeni sanayi esnaflarımız böyle bir etkinlik yapacaklarını söylediler. Bizlerde sosyal medya olarak desteklerimizi vereceğimizi dile getirdik. Edeler Mehmetçiklerin yanında diyoruz. 100 tepsi baklava ile askerlerimizin yanında olacağız ve edeler Mehmetçikleri unutmadı diyeceğiz. Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyerek askerlerimizin yanında olduğumuzu onlara yaşatacağız. 100 tepsi baklava ile SUR’a gidiyoruz inşallah.’’

Organizasyonun gerçekleştiren esnafları da eşleri de yalnız bırakmadılar. Mehmetçiklerimize ve polislerimize dua ettiler. Dualarla birlikte eşlerini yolcu ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER