ENGELLİ VATANDAŞLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ

ENGELLİ VATANDAŞLARA SAHİP ÇIKMAK BİR İNSANLIK GÖREVİDİR

ENGELLİ VATANDAŞLARA SAHİP ÇIKMALIYIZ

 Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Devletimizin evrensel ölçülerde engellilerini sahiplenme çabası, toplumsal bilinçlenme ve kamuoyu desteği ile anlamlı ve gerçek bir boyuta ulaşacağını belirterek, Engelli vatandaşlara sahip çıkmanın bir insanlık görevi olduğunu söyledi. 

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, yayınladığı mesajında,  "Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak bir insanlık görevdir. 3 Aralık günü, engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığı arttırması açısından anlamlı bir tarihtir.
  Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir.
  Onlara hizmet götüren kamu, özel sektör ve gönüllü sivil toplum örgütlerinin güçlendirilmesine önem verilmelidir. Devletimizin evrensel ölçülerde engellilerini sahiplenme çabası, toplumsal bilinçlenme ve kamuoyu desteği ile anlamlı ve gerçek bir boyuta ulaşacaktır.
   Dünya Engelliler Gününde bütün engelli kardeşlerimin "3 Aralık Dünya Engelliler Gününü" en içten dileklerimle kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER