DAVETİYE SEZONU ERKEN BAŞLADI

EN UCUZU KUTUSU 30 TL'DEN BAŞLIYOR

DAVETİYE SEZONU ERKEN BAŞLADI

 Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğün mevsimi de başladı. Ramazan'ın hemen ardından düğününü yapmak isteyen çiftler, hazırlıklarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ta Sedef Davetiyeleri'nin bayiliğini yürüten Can Ticaret'in sahibi Eşref Saçmalı, bu yıl davetiye döneminin çok erken başladığını belirterek, "Davetiyelerin bastırılması, düğün için son hazırlıktır. Demek ki ailelerimiz hazırlıklarını çok önceden tamamlamışlar" dedi. Bu yıl davetiye basımlarının Ramazan'dan sonra açılacağını umut ettiklerini belirten Saçmalı "Biz böyle umuyorduk ama halkımız davetiye baskı sezonunun erken başlattı" dedi.
Kahramanmaraş ve ilçelerindeki matbaalara hazır davetiye hizmeti sunduklarını ifade eden Can Ticaret'in Sahibi Saçmalı, evlilik yapan çiftlerin yakınlarını ve dostlarını düğünlerine çağırmak üzere davetiyelere başvurduklarına dikkat çekerek, "Davetiye bir gelenektir. Mutlu beraberliklere birer adım olan nişan, düğün gibi günlerin yanısıra sünnet için de davetiye yaptırılıyor" diye konuştu.
EN UCUZU KUTUSU 30 TL'DEN BAŞLIYOR
Davetiye fiyatlarında eskisi gibi bir artış olmadığını da vurgulayan Eşref Saçmalı, içerisinde 100 adet davetiye bulunun bir kutu davetiyenin satış fiyatının 30 TL'den başladığını ve bu rakamın 450 TL'ye kadar çıktığını söyledi. Matbaaların da ortalama kutu başına 20 TL baskı fiyatı aldıklarını kaydeden Saçmalı, 5 kutudan aşağı olmamak üzere bastırılan davetiyeler için baskı parası alınmayabileceğini de hatırlattı.
Kahramanmaraş'ta 'Davetiyenin Merkezi' sloganı ile hizmet sunan Can Ticaret, Dulkadiroğlu İlçesi'ndeki Belman Sitesi'nde bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER