EDELER GRUBUNDAN DESTEK ÇAĞRISI

"SAHİPSİZ BIRAKILAN BU TAKIM HEPİMİZİN TAKIMIDIR"

EDELER GRUBUNDAN DESTEK ÇAĞRISI

 Kahramanmaraşspor'un tribün gücü Edeler Grubundan, tüm Kahramanmaraş halkına destek çağrısı yapıldı.

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden ve yeni sezon öncesi maddi desteğe ihtiyacı olan Kahramanmaraşspor için Taraftar guruplarından Edeler Grubu üyeleri bir araya gelerek, şehrin ileri gelenlerinden takıma destek istediler.
Basın mensupları ile Kervanhan Tesislerinde bir araya gelen Edeler Grubu üyeleri adına burada bir açıklama yapan Samet Saçma, "Kahramanmaraşspor sadece bizim takımımız değil 1 milyon kişinin takımıdır" dedi.
2015-2016 futbol sezonu transfer döneminin başladığını belirten Samet Saçma, "Milletvekillerinden, Sanayicilerden ve Mülki Amirlerden bu sezon ciddi anlamda destek istiyoruz. Başka şehirlerin ilçe takımları dahi daha iyi yerlerdeyken, Milyonluk Kahramanmaraş'ın takımı transfer yapacak para bulamıyor. Bundan sonrada biz taraftarlar olarak sosyal medya üzerinden gereken baskıyı kurarak ve Kahramanmaraşspor'a yardım alabilmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Sahipsiz bırakılan bu takım hepimizin takımıdır. Kahramanmaraşspor sadece bizim takımımız değil 1 milyon kişinin takımıdır" ifadelerini kullandı.
Kahramanmaraşspor Kulübü Asbaşkanı Fikret Fındık ise, Kahramanmaraşspor’un şehrin takımı olduğunu bunun içinde herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER