ÇOŞKUNER'DEN, KARAKÜÇÜK'E ZİYARET

KARAKÜÇÜK, 2014 YILINI KARLI KAPATTIK

ÇOŞKUNER'DEN, KARAKÜÇÜK'E ZİYARET

 Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Çoşkuner ve beraberindeki heyet KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

 Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, başta vergi gelirleri olmak üzere Kahramanmaraş’ın ekonomik verilerini değerlendirdi. Kahramanmaraşlı sanayicilerin üretimde olduğu gibi vergilerini düzenli ödemede de başarılı olduklarının altını çizen Karaküçük: “2014 yılını karlı bir şekilde kapattık. Yapılan yatırımların meyvesini önümüzdeki günlerde alacağız. Çok şükür ki, büyüme hızımız durmadan devam ediyor. Yatırım yaparken devlete de vergilerimizi düzenli bir şekilde ödedik” dedi.
Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı Abdullah Coşkuner de, Kahramanmaraşlı iş adamlarının ve her kesimin vergisini düzenli verdiğini belirtti. Vergi ödeme noktasında Kahramanmaraş’ın iyi noktada olduğunu belirten Coşkuner, bu vergilerle devletin yatırım yaptığını söyledi. Ziyarete KMTSO Başkan Yardımcıları Serdar Zabun, Kadir Gülkesen, Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Toprak, Hüseyin Özdal, Ertuğrul Korkut Tanrıverdi ve Sıddık Ciğer hazır bulundu.
Haber: Arzu SEVİNER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER