BİR HAFTADA 4 KEZ SOYULDU

KEŞKE KAMERA TAKTIRMASAYDIM

BİR HAFTADA 4 KEZ SOYULDU

 Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren bir market, bir hafta içerisinde hırsızların hedefi oldu. Yaşanan hırsızlık olaylarından dert yanan esnaf, çareyi marketin camına uyarı yazmakta buldu.

Merkez Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi Barbaros caddesinde bir yıldır faaliyet gösteren markette bir hafta içerisinde 4 kez hırsızlık olayı yaşandı.
Market sahibi Mehmet Pak, “İş yerine girip çıkan müşterilerin davranışlarından şüphelendim. Bunun üzerine markete güvenlik kamerası taktırdım. Ancak taktırdığım kameralar kendimi rahatlatmak yerine daha da üzdü” dedi. Kamera taktırdığına pişman olduğunu söyleyen Pak, “Bir yıldır Haydarbey mahallesinde market işletiyoruz, marketimize iki ay önce kamera taktırdık, bazen diyorum ki keşke taktırmaz olaydık. Baktığım zaman insanların ikinci yüzünü görüyorum, işte bunlara tahammül edemiyorum. Her gün buraya gelip selamlaştığımız, merhabalaştığımız insanlar hırsızlık yapıyor. Adam yoğurt çalıyor. Kimi puding, kimi parfüm, kimi ekmek çalıyor. Nasıl götürüyor nasıl yediriyor çocuklarına bilmiyoruz. Yazıyı da caydırıcı olsun, insanlar normal kameraya inanmıyorlar artık. Biz de ilahi kamera da çekiyor diye bir yazı asalım dedik. Belki ona bakıp vicdanen rahatsız olur, ben ne yapıyorum kardeşim diyerek ekmek çalıyorsa ekmeği, portakal çalıyorsa portakalı bırakır. Onun için öyle bir yazı asma gereğini duyduk” diye konuştu.
Haber: Ersoy SEVİNÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER