BAŞKAN MAHÇİÇEK. GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

MAHÇİÇEK, İNŞALLAH GÜZEL İŞLERDE HEP BERABER OLURUZ

BAŞKAN MAHÇİÇEK. GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ














BAŞKAN MAHÇİÇEK. GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

MAHÇİÇEK, İNŞALLAH GÜZEL İŞLERDE HEP BERABER OLURUZ
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek,  Gazeteciliğin çok getirisi olmayan bir meslek olduğunu, ama bu işin sevdalısı olmak bu işe gönül vermek ayrı bir şey olduğunu söyledi.
 



Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş’ta görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.   Akşam yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya gelen  Başkan Mahçiçek, gazeteciliğin ne kadar zor bir meslek olduğunu ve bu işin gönül işi olduğunu söyledi.

Belediye’nin çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi'nin 1 buçuk yılda çok önemli işlere imza attığını  söyledi. 

Başkan Mahçiçek, Onikişubat ilçesini  daha iyi bir hale getirmek için daha çok çalışacaklarını ifade ederek, hizmetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. 

Mahçiçek, "Bugün bir araya gelmemizin sebeplerinden bir tanesi son 1 buçuk senede 4 seçim oldu. Seçim çalışmaları için hep alanda olduk. Biz çalışan arkadaşlarımıza bir gönül dostu olarak bakarız. Biz inanıyoruz ki gönül dostluğu eskimez dostluktur. Bu makamlar gelip geçicidir. İnşallah aramızda ki bu gönül köprüsü devam edecek. Biz bu memleketi sizlerle birlikte daha iyi yaşanması için daha iyi hizmetlerin olabilmesi için beraber çalışan bir anlamda meslektaşlarız. Sizler bu memleketin kamuoyu oluşmasında iyi şeyleri güzel şeyleri ortaya çıkmasında yanlış şeylerin telafi edilmesinde kamuoyu oluşturan değerli arkadaşlarımızsınız. Biliyorum ki gazetecelik zor bir iştir. Çok fazla getirisi olan bir meslek değildir. Ama bu işin sevdalısı olmak bu işe gönül vermek ayrı bir şeydir. İşte bu gönül dostluğuyla bizi daha uzun çalışmaya sevk ediyor. İnşallah daha güzel çalışacaksınız bizlerde Onikişubat Belediyesi olarak çalışan arkadaşlarımızla beraber bizim kurumumuzla ilgili görev yapan arkadaşlarımızla beraber inşallah hep beraber oluruz birlikte oluruz. 1 buçuk senenin içerisinde Kahramanmaraş'ımıza sıfır bir belediye olarak yani mazbatasından başka bir şeyi olmayan belediye olarak iyi işler başardık. İnşallah daha da iyi şeyler yapacağız. Başka da bir amacımız yok. Her zaman Allah için söylüyorum. Yanlışımız olursa bizi uyarın. Yeter ki birbirimizin haysiyetini incitmeyelim." dedi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER