YANCAR, BASIN ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR

YANCAR, BASINLA SAYESİNDE TÜM DÜNYADAN HABERDAR OLMAKTAYIZ

YANCAR, BASIN ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR










YANCAR, BASIN ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR

YANCAR, BASINLA SAYESİNDE TÜM DÜNYADAN HABERDAR OLMAKTAYIZ
Kahramanmaraş Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Semih Yancar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Yancar, gece-gündüz, yaz- kış demeden toplumun her kesimine tarafsızca haber iletmek için gerçeğin peşinde koşan basın çalışanlarımız önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.



Yancar mesajında şunları söyledi: “İnsanların haber alma gereksinimi ve isteğinden doğan gazeteciliğin en asli görevi halkın bilgilendirmesini ve aydınlatılmasını sağlamak olmuştur. Bu sorumluluk bilinci ile gece-gündüz, yaz- kış demeden toplumun her kesimine tarafsızca haber iletmek için gerçeğin peşinde koşan basın çalışanlarımız önemli bir görevi yerine getirmektedir. İletişim çağını yaşadığımız günümüzde gazete, dergi, radyo, televizyon ve ulusal ajansların temsilcileri sayesinde yerel ve ülke geneli ile sınırlı kalmayıp tüm dünyadan haberdar olmaktayız.

            Toplumun bilgilendirilmesi ve sesinin duyurulması, vatandaşların haberdar edilmesinde en önemli sorumluluk fedakârca çalışan basın mensuplarına düşmektedir. Mesleğin zor şartlarına rağmen özveri ile çalışan doğru ve tarafsız bir haber anlayışı ile kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, meslek yaşamlarında başarılar dilerim.”

                                                                                                                                                                                                                                            

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER