BAKIM NEDENİ İLE ELEKTRİKLER KESİLİYOR

ELEKTRİK KESİNTİSİ PAZAR GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

BAKIM NEDENİ İLE ELEKTRİKLER KESİLİYOR

 Kahramanmaraş ve Adıyaman Bölgesi'nin elektrik dağıtım işini yürüten Adıyaman Kahramanmaraş Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AKEDAŞ), orta gerilim (OG) ve alçak gerilim (AG) hatları ve trafoların yıllık bakımı nedeniyle elektrik kesintisi yapıyor.

Bugün (5 Mayıs) Andırın İlçesi'nin AkifiyeMahallesindeki KÖK/Solucak AG çıkışı (Andırın TM) ile başlayan elektrik kesintileri, hafta boyunca çeşitli ilçelerin mahallelerinde devam ederek 10 Mayıs 2015 Pazar günü Pazarcık İlçesi'ndeki Narlı TM/Fider-9 Pazarcık-2 ile sona erecek. Kesintiler Andırın, Onikişubat ve Pazarcık İlçeleri'nin çeşitli mahallelerinde gün içinde programlanan saatlerde yaşanacak.
Kesinti programına göre; Onikişubat İlçesi'nde OG-AG hatları ve trafoların yıllık bakımı kapsamında elektrikler bu ilçede yarın (6 Mayıs 2015) saat 09:30-12:30 arasında Selçuklu ve Mimarsinan Mahallelerinde yapılırken; Çarşamba günü (7 Mayıs 2015) Selçuklu Mahallesi Kuzey Bölgesi, Belediye Su Deposu, Teksen, ArneliaAVM ve Civarı'nda saat 09:30 ile 12:30 arasında gerçekleşecek. Perşembe günü ise (8 Mayıs 2015) kesinti yine aynı saatlerde yapılacak ve Mimar Sinan Mahallesi Güney Bölgesi etkilenecek.Onikişubat İlçesi'nde üç gün üzerinden programlanan elektrik kesintilerinden yaklaşık olarak 3 bin abone etkilenecek. 
AKEDAŞ Yetkilileri, kesintinin yapılacağı saatlerde abonelerin elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması ve jeneratör kullanan abonelerin kesintisi esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları konusunda uyarıda bulunurken, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 444 46 02 ve 186 ALO elektrik telefon hattına başvurmalarını istendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER