AYDIN, SAĞLIKLI İNSANLAR YETİŞTİRMELİYİZ

BAŞKAN AYDIN, ÖNCE SAĞLIKLI İNSAN YETİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ

AYDIN, SAĞLIKLI İNSANLAR YETİŞTİRMELİYİZ
 BAŞKAN AYDIN, ÖNCE SAĞLIKLI İNSAN YETİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Göksun’da Yaz Spor Okulu açıldı. 11 Eylül 2016 tarihine kadar öğrencilere eğitim verilecek olan Yaz Spor Okulunda, Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton ve Güreş olmak üzere toplam 5 dalda yaklaşık 350 öğrenci eğitim görecek.

 

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Göksun Sentetik Çim Sahada düzenlenen Yaz Spor Okulu açılışı töreninde yaptığı konuşmada, “Sağlıklı beyin sağlıklı vücutta bulunur. Dolayısıyla biz önce sağlıklı insan yetiştirmek zorundayız” dedi.

 

Gençlerin önce sağlıklarının korunması gerektiğine işaret eden Başkan Aydın, şunları kaydetti:

 

“Sağlıklı bir gelecek temin etmek için, bu geçlerimizi öncelikle sağlıklı, sonra eğitimli, sonra milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, ülkesine ve milletine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek bizim en temel görevimizdir. Biz Göksun Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen görevleri imkanlarımızı zorlayarak yerine getirme gayreti içindeyiz. Göreve geldiğimizde ilk olarak şuan içinde bulunduğumuz bu sahanın yapılmasını ve hizmete girmesini sağladık. Bunun yanında biri ilçe merkezinde, beş taneside eski kasabalarımızda olmak üzere toplam altı adet halı saha yapıyoruz. Bunlardan bir tanesini geçen yıl hizmete açmıştık. Diğer beş taneside bu ayın sonuna kadar gençlerimizin hizmetinde olacak inşallah. Gençlerimize bir sözümüz vardı. Gençlik merkezi yapmak için. Bunla ilgilide gerekli çalışmalara başladık. İnşallah kısa sürede çalışmalarımızın neticesini alarak ilçemize bir de gençlik merkezi kazandırarak geleceğimizin teminatı olan geçlerimizin hizmetine sunacağız.”

 

Başkan Aydın, yaz spor okulunun açılması dolayısıyla, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Erkoç ve ekibi olmak üzere Spor İl ve İlçe Müdürleri ile tüm antrenörlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

Törende, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya ve Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’da birer konuşma yaptılar.

 

Konuşmaların ardından yaz spor okuluna katılan öğrencilere formaları dağıtıldı. Öğrencilerin kullanacağı tüm malzemeler ile ulaşım hizmeti tamamen ücretsiz olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 00:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER