BELEDİYE BAŞKANINDAN TEBDİLİ KIYAFETLE NABIZ YOKLAMASI

BELEDİYE BAŞKANINDAN TEBDİLİ KIYAFETLE NABIZ YOKLAMASI

BELEDİYE BAŞKANINDAN TEBDİLİ KIYAFETLE NABIZ YOKLAMASI

 BELEDİYE BAŞKANINDAN TEBDİLİ KIYAFETLE NABIZ YOKLAMASI
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Orta İçmeler mevkiinde bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin belediye hizmetleriyle ilgili düşüncülerini merak eden ilçenin belediye başkanı, tebdili kıyafetle çıktığı çarşıda, nabız yoklaması yaptı.



Acı suyuyla sağlık turizminde binlerce kişinin akın ettiği ilçede vatandaşların memnuniyeti ölçmek için ilginç bir yöntem seçen AK Partili Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, karşılaştığı kişiye başkanlığını yaptığı belediyenin çalışmadığından yakındı. Hizmetlerin yetersiz olduğunu savunan Başkan Çeleğen, yaşlı bir amcanın tepkisiyle karşılaştı. Sürekli ilçeyi ziyaret ettiğini söyleyen kişi, İçmelerin çehresinin son yıllarda değişerek, geliştiğini ve belediyenin verdiği hizmetlerden memnun olduğunu ifade etti.



Aldığı cevap karşısında kendisinden yaşça büyük olan amcanın elini öpmek isteyen Çeleğen, ilçenin belediye başkanı olduğunu söylemesi ile yaşlı amca büyük şaşkınlık yaşadı.



Başkan Çeleğen'e dualar eden yaşlı amca, "Allah daha çok hizmet etmeyi nasip etsin, nerede bir belediye başkanı varsa hizmet eder, hizmet etmiyorsa gider, belediye başkanı böyle halkın içine karışacak, gezecek." diyerek memnuniyetini dile getirdi.



Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ise "Şimdiye kadar Orta İçmeye gelen belediye başkanlarımız hiç bir hizmet yapmadı, biz burayı her konuda vatandaşımın hizmetine sunacağız, elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 01:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER