banner651

MAHÇİÇEK “MANEVİ HUZUR ÇOK ÖNEMLİ”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Mevlid Kandili sebebiyle bir mesaj yayımladı

MAHÇİÇEK “MANEVİ HUZUR ÇOK ÖNEMLİ”

 

MAHÇİÇEK “MANEVİ HUZUR ÇOK ÖNEMLİ”

 

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Mevlid Kandili sebebiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında manevi huzurun önemine değinen Başkan Mahçiçek dua ve şükretmenin gerekliliğini vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi.

 “Yüce Rabbimizin bütün âlemlere gönderdiği son rahmet elçisi Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (S.A.V) mevlidi şerifini idrak ediyoruz. Mevlid Kandilinin rahmet, merhamet, barış, bereket ve selamete vesile olmasını ayrıca insanlığımızın ihtiyacı olan manevi huzura dönüşmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

İslam Âlemi için böyle önemli olan günlerin kıymetini bilerek, af, şefkat, insaf, vicdan, sabır ve hoşgörü duygularının her daim var olması için bu gece dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim inşallah.

Bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin Hakk katında kabul olmasını temenni ediyorum. Rabbimden, bu mübarek gece vesilesiyle birlik ve beraberliğimizi daimi kılmasını, insanlığın kardeşlik içerisinde yaşamasını ve bütün mazlumların gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyorum." 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 01:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER