KAHRAMANMARAŞ PİAZZAYA AKIN ETTİ

PİAZZA, BİR GÜNDE 100 BİNE YAKIN ZİYARETÇİ AĞIRLADI

KAHRAMANMARAŞ PİAZZAYA AKIN ETTİ
Yeni yıl alışverişinin yapılan indirimler, kampanyalar ve renkli aktivitelerle tam bir şenliğe dönüştüğü Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bir günde 100 bine yakın ziyaretçiyi konuk etti.
Eşini, çocuğunu yanına alanların Kahramanmaraş Piazza’ya akın ettiği kentte, aileler alışveriş yaparken, çocuklar eğlenceli aktivitelerle yeni yılın coşkusunu doya doya yaşadı.
Alışveriş merkezinde yer alan 145 markadan 86’sının kent halkıyla ilk kez buluştuğu Piazza’da, AVM yönetimi tarafından tespit edilen ziyaretçi sayısı 100 bine yaklaştı.
Açık ve kapalı otoparkı sadece Kahramanmaraş değil Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Adıyaman plakalı çok sayıda araçla dolan alışveriş merkezindeki yoğun ziyaretçi trafiği nedeniyle açık ve kapalı toplam 1.100 araç kapasiteli otoparklar tamamen doldu.
Ziyaretçilerin park sorunu yaşamaması için güvenlik ekipleri kapalı ve açık otoparkta araç sürücülerine öncülük etti.
36 dönümlük alanda kurulan göz alıcı mimarisinin yanı sıra gün ışığını alışveriş merkezinin tüm katlarına yansıtan nezih ve ferah ortamı sayesinde herkesin öncelikli tercihi olan Piazza’daki yoğun trafik işyeri sahiplerini de mutlu etti. 110 bin metrekarelik kapalı alanda ulusal ve uluslararası 160’a yakın markanın yer aldığı alışveriş merkezindeki bol seçenekli alışverişin her bütçeye hitap etmesi ziyaretçi akınında belirleyici unsurlar arasında yer aldı.
Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER