VAL GÜVENÇER GENÇLİK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ MUSTAFA HAKAN GÜVENÇER ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

VAL GÜVENÇER GENÇLİK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

 Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek kütüphanede bulunan öğrencilere kitap hediye etti. 

Vali Mustafa Hakan Güvençer Kütüphaneler Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikler ve program çerçevesinde,  beraberinde Vali Yardımcısı Sultan Doğru ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ile birlikte Kahramanmaraş Gençlik Merkezini ziyaret etti. 
Gençlik Merkezinde Vali Güvençer, kütüphanede bulunan öğrencilere kitap hediye ettikten sonra, öğrencilerle sohbet etti.  Vali Güvençer, öğrencilerle birlikte  KSÜ Türk Dili ve Edebiyatı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Erşan’ın konuşmasını dinledi.
Gençlik Merkezinde açılan Kitre Bebek ve Sim Sırma kurslarını gezen Vali Güvençer, kursiyer hanımlarla sohbet ederek el işleri hakkında bilgiler aldı.
 Gençlik Merkezinde Suriyeli misafirlere yönelik düzenlenen Türkçe eğitim kursunu ziyaret eden Vali Güvençer, kursta verilen eğitimler hakkında eğitmenlerden bilgiler aldıktan sonra, eğitime katılan Suriyeli misafirlerle sohbet etti. Haber: Ali EVRAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER