VALİ GÜVENÇER BİK’İ ZİYARET ETTİ

VALİ GÜVENÇER, MÜDÜR KAVAK'TAN GAZETELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

VALİ GÜVENÇER BİK’İ ZİYARET ETTİ

 Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer,  Basın İlan Kurumu Kahramanmaraş Şubesini ziyaret ederek, Şube Müdürü Kavak’tan Kahramanmaraş’ta yayın yapan yerel gazetelerle ilgili bilgiler aldı. 

Vali Mustafa Hakan Güvençer ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile kamu yararına çalışan derneklere yaptığı ziyaretler kapsamında, Basın İlan Kurumu Kahramanmaraş Şube Müdürlüğünü, Kahramanmaraş Dağcılık Arama Kurtarma Derneği Başkanlığını (KADAK), Kahramanmaraş Güreş İhtisas Kulübü Başkanlığını ve Yörük Türkmenleri Derneği Başkanlığını ziyaret etti.
İlk ziyaretini Basın İlan Kurumu Kahramanmaraş Şube Müdürlüğüne yapan Vali Güvençer, BİK Şube Müdürü Soner Kavak’tan ilimizde yayınlanan günlük yerel gazetelerin durumları hakkında bilgiler aldıktan sonra BİK Şube Müdürüne ve personeline çalışmalarında başarılar diledi.
BİK ziyareti sonrası Kahramanmaraş Dağcılık Arama Kurtarma Derneği Başkanlığına (KADAK) geçen Vali Güvençer’i burada KADAK Başkanı Sait Kılıçsallayan ve KADAK üyeleri karşıladı. Vali Güvençer KADAK Derneği üyelerinin kullanmakta olduğu ekipmanları inceleyerek KADAK Başkanı Kılıçsallayan’dan KADAK üyelerinin katılmış oldukları kurtarma operasyonları hakkında bilgiler aldıktan sonra Sait Kılıçsallayan ve KADAK üyelerine başarılarının devamını diledi.
Daha sonra Vali Güvençer,   Kahramanmaraş Güreş İhtisas Kulübü Başkanlığına geçti. Kulüp hizmet binasında Kulüp Başkanı Yaşar Hopur ve üyeler tarafından karşılanan Vali Güvençer, Kulüp Başkanı Yaşar Hopur’dan Kahramanmaraş’ın güreşteki son durumu hakkında bilgiler alarak, geçmişten günümüze Kahramanmaraş’ı güreşte başarı ile temsil eden güreşçiler hakkında bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledi.
Son ziyaretini Yörük Türkmenleri Derneği Başkanlığına yapan Vali Güvençer, Dernek Başkanı Ali Aydın ve üyeleri ile bir araya gelen Vali Güvençer dernegin faaliyetleri hakkında bilgiler alarak Dernek Başkanı Ali Aydın’a ve üyelerine çalışma hayatlarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER