BELEDİYESPOR'DA, KONGRE BİLMECESİ!

YENİ BİR YÖNETİM OLUŞTURULULACAK

BELEDİYESPOR'DA, KONGRE BİLMECESİ!

 2014-2015 Futbol sezonunda şampiyonluk parolası ile sahaya çıkan ve lig sonunda puan sıralamasında 6. Sırada yer alan ve Play-Off'a dahi kalamayan Spor Toto 3. Ligde mücadele veren mavi-beyazlı ekip BŞB 'de, iddialara göre olağan üstü kongre yapmak için hazırlık yapıldığı öğrenildi.

Profesyonel lige yükseldiği 4. Sezonunda da bir türlü şampiyon olarak bir üst lige çıkma başarısı gösteremeyen BŞB'de, geçen sezon yaklaşık futbolcu transferine ise 3 milyon TL gibi bir rakam harcandığı konuşuluyor. Belediyespor'da, geçmiş sezonlarda forma giymiş birçok futbolcunun ise alacaklarını alamadıkları gerekçesi ile Türkiye Futbol Federasyonuna başvurduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Belediyespor Başkanı Cemal Tanrıverdi'nin, yönetiminde yer alan ve işadamı ağırlıklı yöneticilerin geçen sezon takıma maddi ve manevi hiçbir destekte bulunmadıkları gerekçesi ile yeni bir yönetim oluşturacağından kongre yapmak istediği öğrenildi.
Bu arada, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor hakkında son durumu öğrenmek için kendisini cep telefonundan aradığımız, Belediyespor Başkanı Cemal Tanrıverdi ise bir türlü telefonlarımıza cevap vermiyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER