ARMAĞAN GÜMÜŞ STANDI ANKARA’DA BÜYÜK İLGİ

Ankara Atatürk Kültür Merkez’inde açılan ve Pazar günü sona eren ‘3. Kahramanmaraş Tanıtım Günlerinde’ Armağan Gümüş İşletmecisi Kemal Dertli’nin açtığı stant da Kahramanmaraş’a özgü gümüşler ve tesbihler büyük ilgi gördü.

  ARMAĞAN GÜMÜŞ STANDI ANKARA’DA BÜYÜK İLGİ

 

ARMAĞAN GÜMÜŞ STANDI ANKARA’DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

Ankara Atatürk Kültür Merkez’inde açılan ve Pazar günü sona eren ‘3. Kahramanmaraş Tanıtım Günlerinde’ Armağan Gümüş İşletmecisi Kemal Dertli’nin  açtığı stant da Kahramanmaraş’a özgü gümüşler ve tesbihler büyük ilgi gördü.

 

Ankara Atatürk Kültür Merkez’inde açılan ve  ‘3. Kahramanmaraş Tanıtım Günlerinde’ stand açan Armağan Gümüş burada Kahramanmaraş’a özgü gümüşler, tesbihler, yüzükler, takılar ve hediyelik eşyalar büyük beğeni topladı.

Standa gelenlerin, hem memleket hasreti giderdiğini hem de yöresel ürünlere büyük ilgi gösterdiğini belirten Armağan Gümüş işletmecisi Kemal Dertli, ‘3. Kahramanmaraş Tanıtım Günlerinde’ Şehrimizin tarih, tabiat ve güzelliklerinin yanısıra şehrimize özgü gümüş, tesbih ve hediyelikleri  en iyi şekilde bu tür etkinliklerde tanıtımlarını gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Açtığımız stand, Ankaralıların yanısıra çok sayıda yabancı turistlerde ziyaret ederek, Kahramanmaraş’a özgün değişik işlemeli gümüş takılara  büyük ilgi gösterdiler.

Ankara’da açılan ve  ‘3. Kahramanmaraş Tanıtım Günlerinde’ Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde tanıtma imkanı bulduklarını ve fuardan memnun ayrıldıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 02:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER