ÜLGER, GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Belediye Başkan aday adayı Alaeddin Devlet Ülger adaylığının ardından dur durak bilmeden çalışmaları sürdürüyor.

ÜLGER, GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Onikişubat İlçe Belediye Başkan aday adayı  Alaeddin Devlet Ülger çalışmaları kapsamında Hacı Bayram Veli Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Mehmet Işık'ın beraber mahalle sakinleri konuşan Ülger, Kahramanmaraş'ın Büyükşehir statüsüne alınmasının birlikte Onikişubat belediyesinin 47 mahalleye çıktığını hatırlatarak şunları söyledi:

"Rabbim bize nasip ettiğinde, bu ilçeyi sizlerle birlikte yöneteceğim, istişare heyeti kuracağız. Odamız, kapımız hep açık kalacak. Önsen belediye başkanlığı dönemimde de bu böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Bu kapı sizin, bu kapı size açık olacak. Sizlerin duasına ihtiyacım var, dualarınızı esirgemeyin. Burası benim büyüdüm mahalle o yüzden burası benim için çok önemlidir.  İnşallah seçilirsek hep birlikte ilçemizi ve mahallemizi birlikte yöneterek sorunların en kısa zamanda çözmek için aday adaylığımı açıkladım. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER