Toptaş, 1 Mayıs’ta Çevre Koruma emekçileriyle buluştu

Toptaş, 1 Mayıs’ta Çevre Koruma emekçileriyle buluştu

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediye personeliyle bir araya geldi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren sıcakkanlı duruşu ve mütevazi kişiliğiyle personelin takdirini kazanan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde de farkını gösterdi.

Personelin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik eden Başkan Hanifi Toptaş, tüm çalışanlarla birlik ve beraberlik içerisinde Onikişubat’a ve Kahramanmaraş’a hizmet ettiklerini söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hanifi Toptaş, bilek gücüyle, alın teriyle çalışan tüm işçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Toptaş, “Özellikle de sahada çalışan, Onikişubat’ımızın güzelleşmesinde emeği olan işçi kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gün geçirelim, onların bayramına eşlik edelim istedik. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzdeki mesai arkadaşlarımızla birlikte olduk. Çünkü biz onlarla birlikte 500 binin üzerinde hemşerimize hizmet ediyoruz. Bu açıdan tabii onlar hakikaten belediyemizin lokomotifleri diyebiliriz. Şehrimizin, ilçemizin, daha temiz olması için gece gündüz demeden hakikaten çok yoğun bir şekilde çalışan kardeşlerimiz. Onların da bugün burada bayramlarını kutladık.” diye konuştu.

Toptaş, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevli personelle tek tek sorun ve taleplerini dinledi.

Toptaş, günün anısına personele çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER