ZORUNLU OLMADIKÇA TRAFİĞE ÇIKMAYIN.

Kahramanmaraş’ın Ekinözü Belediye Başkan Vekili Cuma Uykun , “ Ekinözü Belediyesi olarak yoğun kar yağışı için İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte Belediye ekiplerimiz 24 saat esasına göre yollarda. Amacımız bu yoğun kar yağışı altında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, olası kazalara karışmasını önlemektir" dedi.

ZORUNLU OLMADIKÇA TRAFİĞE ÇIKMAYIN.
 EKİNÖZÜ BELEDİYESİ UYARDI: ZORUNLU OLMADIKÇA TRAFİĞE ÇIKMAYIN.

Kahramanmaraş’ın Ekinözü Belediye Başkan Vekili Cuma Uykun  yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücüleri uyardı.  Uykun, Ekinözü Elbistan Belan karayolunu kullanan sürücülerin çok dikkatli olması gerektiği yönde bilgi vererek “Bu yollarda yoğun kar yağışı ve tipi olduğunu söyledi.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle emniyetin yollarda aldığı önlemler hakkında açıklamada bulundu. Sürücülere kar lastiği takması yönünde uyarılarda bulunan Uykun , “ Ekinözü Belediyesi olarak yoğun kar yağışı için İlçe Emniyet Amirliği ve Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte  Belediye ekiplerimiz 24 saat esasına göre yollarda. Amacımız bu yoğun kar yağışı altında vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, olası kazalara karışmasını önlemektir" dedi.

Elbistan, Ekinözü Belan Karayolu İle Ekinözü -Kahramanmaraş Devlet Karayollarında bu akşam (14/12/2016) saatlerinden itibaren sabaha kadar etkili tipi ve buzlanma nedeniyle vatandaşlarımızın bu güzergahları zorunlu olmadıkça kullanmamaları,yola çıkacakların ise araçlarında,kış lastiği kullanmaları ve bununla beraber çeki halatı,zincir gibi malzemeleri de bulundurmaları gereklidir. Özelikle Belediye Ekiplerimiz ve Karayolları ekipleri araçlarla bir taraftan kar küreme çalışması yürütürken, diğer taraftan da buzlanma ihtimaline karşı yollarda tuzlama çalışması yapıyor ama yoğun kar yağışı ve tipi olmasından dolayı yollarımız tekrar kapanıyor sürücülerimiz hız yapmasınlar. Yol ve hava şartlarına göre araç kullanalım.” İfadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER