YİNE ŞEHİDİMİZ VAR

YİNE ŞEHİDİMİZ VAR Geçtiğimiz cumartesi günü 7 askerin şehit olduğu Hakkari'nin Çukurca ilçesinden busabah bir acı haber daha geldi. Çukurca kırsalında yürütülen operasyonda çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu bildirildi.

YİNE ŞEHİDİMİZ VAR
YİNE ŞEHİDİMİZ VAR
Geçtiğimiz cumartesi günü 7 askerin şehit olduğu
 Hakkari'nin Çukurca ilçesinden busabah bir acı haber daha geldi. Çukurca kırsalında yürütülen operasyonda çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğu bildirildi.

BU SABAH ÇATIŞMA ÇIKTI

Çukurca ilçesine bağlı Çağlayan bölgesi Dağbaşı, Kale ve Seni Tepe'de devam eden operasyonlarda sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist ile karşılaşıldı. Güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit olurken, bölgedeki operasyonların ve yer yer sıcak çatışmaların devam ettiği belirtildi.

Şehit 2 asker için bugün öğlen saatlerinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlenecek.

KAHRAMANMARAŞ'A YİNE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Bugün sabah saatlerinde Hakkari ili Çukurcada devam eden operasyonlar sırasında Kahramanmaraş Ekinözü nüfusuna kayıtlı Dulkadiroğlu İlçemizde ikamet eden Piyade Uzm. Onb.Serkan Bursalı kardeşimiz hain ve alçak teröristlerin saldırısı sonucu şehit olmuştur. Şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesinin, Memleketimizin ve Milletimizin başı sağolsun.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 00:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER