YILDIRIM, “FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

AKTİF EĞİTİM SEN BÖLGE TOPLANTISI YAPILDI

 YILDIRIM, “FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
 YILDIRIM, “FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Bölge Koordinasyon Toplantısına Ev Sahipliği Yaptık

 

Aktif Eğitim Sen, Güneydoğu ve Doğu Akdeniz illerini kapsayan Bölge Toplantısını, Kahramanmaraş Şubesinde gençekleştirdi.

            Toplantıya bölge illerimizin şube başkanları, il temsilcileri ile kadın kolları başkanları iştirak etti. Toplantı başkanlığını Mevzuattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Durmuş yürüttü.

    Genel Başkan Yardımcısı Hayati Durmuş  

      
Gündemdeki sıklıkla sorulan sorular, mevzuat ile ilgili bilgilendirme, yönetmelikler ve değişiklikler gibi geniş, zengin bir birikim ortamında toplantı gerçekleştirildi.  



Aktif Eğitim Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mahmut Yıldırım
 

Aktif Eğitim Sen 
Kahramanmaraş Şube Başkanı Mahmut Yıldırım, toplantının gayet verimli geçtiğini belirterek,    Katılımcılar memnuniyeti ve Genel Başkan Yrd. Hayati Durmuş’un  sunumlarıyla Bölge Toplantısı gayet olumlu, nezih bir ortamda, karşılıklı memnuniyet ve samimiyetle geçtiğini belirtti.

Yıldırım,  Sendika olarak, bugüne kadar üyeleriyle birlikte akıl toplantıları, seminerler, doğa yürüyüşleri, geziler, piknikler düzenleyerek sosyal sendikacılık kavramının içini doldurduklarını belirterek, “Sosyal faaliyetlerin yanı sıra üyelerimizin özlük haklarını korumak adına sendika olarak üzerimize düşeni yaptık. Öğretmenlik mesleğinin standartlarını yükseltebilmek için çalışmalar yaptık. Sendikamız hız kesmeden faaliyetlerine devam edecektir.”

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 03:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER