VALİ ÖZKAN, GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI

VALİ ÖZKAN, GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI

VALİ ÖZKAN, GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI

 VALİ ÖZKAN, GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI
Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin "Bizim evlatlarımızın üzerine bizim verdiğimiz parayla, silahla lav püskürtmeleri sonucunda bunların gerçek yüzü ortaya çıkmıştır." dedi.



Vali Özkan, Valilik Fikret Kiraz salonunda gerçekleşen İl Koordinasyon Toplantısında yaptığı konuşmada, yakın zamanda milletin birliğine ve dirliğine yönelmiş, yaygın bir terörist faaliyetle karşı kaşıya kaldıklarını söyledi.



Ordu'nun medeniyette, kültürde ve Türk tarihinde "peygamber ocağı" olarak atfedildiğini anımsatan Özkan, "Vatanın birliği ve bütünlüğü için yeri geldiği zaman seve seve canını feda etmektedir ve şehit olduğu zaman ailelerimiz, insanlarımız bununla gurur duymaktadır. Bu evlatlarımızdan müteşekkil bir kurumdur. Misyonu varlık sebebi birliğimiz bütünlüğümüzü muhafaza etmektir. Millet olarak varlığımız devamı devlet olarak varlığımızın özünü oluşturmaktır." dedi.



Darbe girişimin yaygın bir terör faaliyeti olduğuna dikkat çeken Özkan, FETÖ'cüleri "çakal grubu" olarak nitelendirdi.



"Bizim evlatlarımızın üzerine bizim verdiğimiz parayla, silahla lav püskürtmeleri sonucunda bunların gerçek yüzü ortaya çıkmıştır." diyen Özkan, bunların herkesi manevi olarak sömürerek, bütün çocukları birer "kul" haline getirerek, medeniyetimizle hiç ilgisi olmamasına rağmen, daha sonra da bu çocuklara her türlü robotik tipler olarak yetiştirmekte olduklarını söyledi.



Örgütün içinde oluşan bu "mahrem birim sorumluları" dedikleri adliyeden, emniyetten, askeriyeden ve mülkiyeden sorumlu "abi" dedikleri sivil rütbelilerin bulunduğuna dikkati çeken Vali Özkan, şunları kaydetti: 



"Bu çakal grubu, bu çocukları alıp değişik bir şekilde önce manevi olarak şefkat tokadı diyerek veya geleneğimizde çok yeri olan kurumlar kavramlar istismar edilerek, sonrasında da gelip kendi mesai arkadaşına kendi vatandaşına silahla, bombayla her türlü, kendi parlamentosuna bomba yağdıracak şekilde canavarlaştıracak düğmeye basıldığında robotik olarak karar verecek. Darbe girişimi ordumuza mal edilemez. Bu değişik kurumlara sızmış Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin yaptığı bir iştir. Ordumuzun içinde milletinin yanında olan bütün müntesiplerine teşekkür ediyoruz. Kahraman polisimizin o gün göstermiş olduğu şanlı direniş dillere destan kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz."



Toplantıya, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Jandarma Komutanı Alper Kuşbaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Servet YılmazKahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, kaymakamlar, daire müdürleri ve ilgililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 07:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER