VALİ GÜVENÇER’DEN YARALI POLİSE ZİYARET

VALİ GÜVENÇER, HEPİMİZİN KAHRAMANI

VALİ GÜVENÇER’DEN YARALI POLİSE ZİYARET










VALİ GÜVENÇER’DEN YARALI POLİSE ZİYARET

 VALİ GÜVENÇER, HEPİMİZİN KAHRAMANI
Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada bacağından yaralanan polis memuru Ali Özdemir'i, Elbistan ilçesindeki babaevinde ziyaret etti.


Vali Güvençer, beraberinde  İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Şahin Kocaköse ve İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol ile ilçeye bağlı Kızılcaoba Mahallesi'ne giderek yaralı özel harekatçıyı evinde ziyaret edip, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

6 yıllık polis memuru olan Özdemir ve ailesiyle bir süre sohbet ederek gösterdiği kahramanlıktan dolayı kutlayan Vali Güvençer, şunları kaydetti:

"Yaralanan kardeşimizi ve ailesini ziyarete geldik. Rabbim, kardeşimizi ailesine bağışladı. Özel harekat polisi olan delikanlı, hepimizin kahramanı. Bizlerde bu duruma kayıtsız kalamazdık. Elbette herhangi bir ihtiyaçları varsa onları sorup sorunlarını dinleyip yardımcı olmak için geldik. Devletimiz her zaman yanındadır. Genç arkadaşımız bunun farkındadır. Çıkan çatışmada yaralanan polisimize Rabbim biran önce acil şifalar versin." 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER