VALİ GÜVENÇER'DEN KADIN GİRİŞİMCİLER ODASINA ZİYARET

VALİ GÜVENÇER'DEN KADIN GİRİŞİMCİLER ODASINA ZİYARET

VALİ GÜVENÇER'DEN KADIN GİRİŞİMCİLER ODASINA ZİYARET

 Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer,   girişimci kadınların ülkeler ve coğrafyalar için çok şey yaptığını belirterek,  “Kadının girişimci ruhu her zorluğun üstesinden gelmek için dizayn edilmiştir” dedi.  Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret etti.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ziyarette, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Toplantıda bir konuşma yapan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, girişimci kadınların ülkeler ve coğrafyalar için çok şey yaptığını belirterek: “Kadının girişimci ruhu her zorluğun üstesinden gelmek için dizayn edilmiştir. Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ve yönetim kurulu üyeleri de Kahramanmaraş’a bu anlayış ile hizmet edecektir. Bu vesileyle  8 Mart Dünya Kadınlar gününü de en içten dileklerim ile kutlarım” dedi. 
Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul da: “İlk ziyaretimizi Sayın Valimizi ziyaret ederek gerçekleştirmiştik. Ülkemizde kadının hayatta aktif rol almasını benimseyen insanlardan. Kurulumuzun projeleriyle yakında ilgileniyorlar. Zabun Konağı projemizde kendi ürettiği ürünleri vatandaşlarla buluşturacak girişimci kadınlar hakkında bilgiler vermiştik. Çalışmalarımız oldukça ziyaretlerimiz de devam edecek. Desteklerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyoruz” dedi. Haber: Ersoy SEVİNÇ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER