VALİ GÜVENÇER'DEN BASIN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

HİÇBİR GEREKÇE EKSİKLİĞİMİZİN VE GECİKMEMİZİN MAZERETİ OLAMAZ

VALİ GÜVENÇER'DEN BASIN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI









VALİ GÜVENÇER'DEN BASIN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
VALİ GÜVENÇER, HİÇBİR GEREKÇE EKSİKLİĞİMİZİN VE GECİKMEMİZİN MAZERETİ OLAMAZ

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, herkesin canını dişini takarak her zamankinden çok daha fazla bu memleket için çalışmak zorunda olduğunu söyleyerek,   "Alt alta sıralanacak hiçbir gerekçe eksikliğimizin ve gecikmemizin mazereti olamaz. Canımızı dişimize takarak her zamankinden çok daha fazla bu memleket için çalışmak zorundayız." 



Güvençer, Fikret Kiraz Toplantı Salonu'nda düzenlenen kasım ayı basın bilgilendirme ve eş güdüm toplantısında, yaptığı konuşmada, son üç ayda şehitler için büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Kahramanmaraş'ta da son 2 hafta içerisinde iki şehit için üzücü tören düzenlediklerini dile getiren Güvençer, şunları kaydetti:

"Hayat gelip geçiyor ama o özel zamanların acıların bıraktığı izler silinmiyor. Elbette ilk ağır, keskin acı şehitlerimizin anne, babalarının eş ve çocukları yaşıyor. Allah onlara sabırlar versin. Aynı zamanda o acı hepimizin ortak acı ülkenin acısıdır. Birilerinin gözünü kırpmadan canını feda ettiği bu memleket için emanetin sürükleyicisi olarak bizler çok fazla çalışmak durumundayız. Alt alta sıralanacak hiçbir gerekçe eksikliğimizin ve gecikmemizin mazereti olamaz. Canımızı dişimize takarak her zamankinden çok daha fazla bu memleket için çalışmak zorundayız. Sonuç odaklı olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini önceliklemek zorundayız." 

Daha sonra Vali Güvençer'in söz verdiği kurum müdürleri, kurumlarına ait tamamlanan ve devam eden projelere ilişkin bilgiler verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER